Ha koronavirus ellenanyag tesztel kimutatható, hogy védett vagyok akkor is kötelező az oltás egészségügyi dolgozóként?
Figyelt kérdés
Köszi előre is a válaszokat.2021. aug. 12. 22:15
3/35 anonim válasza:
Arra már meg kéne kapnod a védettségi igazolványt, nem?
4/35 anonim válasza:
egészségügyi dolgozóként, ahol különösen veszélyeztetve vagy, miért baj, ha vigyázni akarnak rád? eszem megáll, hogy a gondolkodás luxus
5/35 anonim válasza:
4: citokin viharról te sem hallottàl még...
6/35 anonim válasza:
igen kell...
Az hogy ez jó vagy sem, mindenki eldöntiagának
7/35 anonim válasza:
de igen, csak nem olvastam róla, hogy azoknál az oltottaknál, akik utána kaptak oltást, jelentősen megnőtt volna az előfordulás
8/35 anonim válasza:
Igen, akkor is kötelező. Én most kaptam az elsőt kedden, a kolleganőm, aki átesett rajta (van védettségije is) pedig jövőhéten kapja, mert közölte vele a főnővér, hogy nem számít..
9/35 anonim válasza:
"egészségügyi dolgozóként, ahol különösen veszélyeztetve vagy, miért baj, ha vigyázni akarnak rád?" Talán neked luxus gondolkodni, hogy nem ok nélkül NEM akarja egy egészségügyi dolgozó az oltást...
10/35 anonim válasza:
Mi pont ebben a helyzetben vagyunk, nem szeretnénk oltatani, van vlm kiskapu?
Sehogy nem lehet kikerülni a vakcinát egészségügyisként?
Magánrendelőkben is kérek az orvosoktól?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!