Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Ha koronavirus ellenanyag...

Ha koronavirus ellenanyag tesztel kimutatható, hogy védett vagyok akkor is kötelező az oltás egészségügyi dolgozóként?

Figyelt kérdés
Köszi előre is a válaszokat.

2021. aug. 12. 22:15
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
100%
10-es, ha nincs valami fizikai betegséged, akkor esetleg, ha elmész pszichiáterhez, hogy pánik rohamaid, rémálmaid vannak attól, hogy rád erőszakolják, lehet, hogy kapsz felmentést. Viszont ha olyan területen dolgozol, ahol sok beteg megfordul és nem csak egy adatfelvevő vagy, akkor azért érdemes megfontolni, mert sokszorosan ki vagy téve a fertőzés veszélyének. Amerikában is több eü-s megfertőződött az oltás mellett, de legalább enyhén vészelték át. Még lehetőség a felmondás.
2021. aug. 13. 02:14
 12/35 anonim ***** válasza:
73%

"egészségügyi dolgozóként, ahol különösen veszélyeztetve vagy, miért baj, ha vigyázni akarnak rád? eszem megáll, hogy a gondolkodás luxus"

Te hülye agyhalott, te birka.

Szerinted véletlenül nem akarja? Kicsit neked kellene gondolkodnod, bár szerintem csak egy fizetett bértroll vagy.

2021. aug. 13. 06:16
 13/35 Ypszilon1980 ***** válasza:
44%

Kiskapu nincs. Vagy beoltatod magad határidőre eü-sként, vagy felmondanak neked azonnali hatállyal. Vagy elmész a háziorvoshoz, ő ír szakvéleményt, hogy nem kaphatod meg, ezt elviszed az üzemorvoshoz és ő majd ez alapján felmentést adhat oltás alól.

Senki sem törhet pálcát azok felett, akik beoltatják magukat, akár lesz később negatív hatása, akár nem. Akik ellenzik az oltást és olyan nagy a szájuk, azoknak azt mondom, hogy azért tudtok nyaralni menni, meg maszkot letenni, mert vannak, akik beoltatták magukat.

2021. aug. 13. 06:37
 14/35 anonim ***** válasza:
73%

"Akik ellenzik az oltást és olyan nagy a szájuk, azoknak azt mondom, hogy azért tudtok nyaralni menni, meg maszkot letenni, mert vannak, akik beoltatták magukat."

Na ezen jót röhögtem, köszi, hogy költhetem a pénzemet és ezáltal pörgetem a gazdaságot.:D És te ezt el is hiszed, hogy a turista szezonra hirtelen eltűnt a vírus, de nemsokára újra támad? Vedd már le a szemellenződet, mert ezt te se gondolhatod komolyan.

2021. aug. 13. 07:09
 15/35 anonim ***** válasza:
80%

"Kiskapu nincs. Vagy beoltatod magad határidőre eü-sként, vagy felmondanak neked azonnali hatállyal."

Jól kib@sznak velük, majd mehetnek más ágazatba 2x annyiért melózni, mint amennyit most kapnak.

2021. aug. 13. 07:11
 16/35 Ypszilon1980 ***** válasza:
39%

14:Miből gondolod, hogy én azt gondolom, eltűnik a vírus? Senki sem mondta, hogy a vírus eltűnik, én sem, viszont a kormány az oltás alapján hoz intézkedéseket, enyhítéseket,ez tény. Az oltások hatására a vírus koncentrációja a levegőben, vízben, élőlényekben ritkul, kevésbé fertőzőképes.

15:Na igen, ez igaz lehet.

2021. aug. 13. 07:21
 17/35 anonim ***** válasza:
77%

12 nem írta, hogy nem kaphatja, mert valami baja van, így feltételezem, hogy simán nem akarja.

bár fizetnének 😀

2021. aug. 13. 07:50
 18/35 anonim válasza:
64%
Magánrendelőkbe is csak oltással mehetsz dolgozni, vagy rájuk nem vonatkozik, megbeszélés szerint?
2021. aug. 13. 08:13
 19/35 anonim ***** válasza:
83%

15-ös Így van!Dupla annyiért mehet máshová dolgozni,ennyi.Jó nagy kitolás XD

Nevetségesek hogy még mindig ezzel a propagandával vergődnek pfff

Nem lesz majd ápoló személyzet azt érik el XD

Orvosok majd beállnak 0-24-ben ápolni a betegeket,ja nem😁😁

2021. aug. 13. 08:37
 20/35 anonim ***** válasza:
82%
Az oltàs nem véd, mivel ugyanúgy elkaphatod a betegséget. Lepontozàst kaptam a citokin vihar miatt. Pedig, akinek magas az ellenanyag szintje- ergo valóban védett- és erre ràoltanak, simán belebetegedhet. A projekt pl.kiàllta a betegséget, de a munkahelye megkövetelte az oltàs. Az ellenanyag-tesztet nem fogadtàk el. Beiktatta magàt és lett egy steril szívbelhàrtya gyulladàsa.
2021. aug. 13. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!