Ha koronavirus ellenanyag tesztel kimutatható, hogy védett vagyok akkor is kötelező az oltás egészségügyi dolgozóként?
"egészségügyi dolgozóként, ahol különösen veszélyeztetve vagy, miért baj, ha vigyázni akarnak rád? eszem megáll, hogy a gondolkodás luxus"
Te hülye agyhalott, te birka.
Szerinted véletlenül nem akarja? Kicsit neked kellene gondolkodnod, bár szerintem csak egy fizetett bértroll vagy.
Kiskapu nincs. Vagy beoltatod magad határidőre eü-sként, vagy felmondanak neked azonnali hatállyal. Vagy elmész a háziorvoshoz, ő ír szakvéleményt, hogy nem kaphatod meg, ezt elviszed az üzemorvoshoz és ő majd ez alapján felmentést adhat oltás alól.
Senki sem törhet pálcát azok felett, akik beoltatják magukat, akár lesz később negatív hatása, akár nem. Akik ellenzik az oltást és olyan nagy a szájuk, azoknak azt mondom, hogy azért tudtok nyaralni menni, meg maszkot letenni, mert vannak, akik beoltatták magukat.
"Akik ellenzik az oltást és olyan nagy a szájuk, azoknak azt mondom, hogy azért tudtok nyaralni menni, meg maszkot letenni, mert vannak, akik beoltatták magukat."
Na ezen jót röhögtem, köszi, hogy költhetem a pénzemet és ezáltal pörgetem a gazdaságot.:D És te ezt el is hiszed, hogy a turista szezonra hirtelen eltűnt a vírus, de nemsokára újra támad? Vedd már le a szemellenződet, mert ezt te se gondolhatod komolyan.
"Kiskapu nincs. Vagy beoltatod magad határidőre eü-sként, vagy felmondanak neked azonnali hatállyal."
Jól kib@sznak velük, majd mehetnek más ágazatba 2x annyiért melózni, mint amennyit most kapnak.
14:Miből gondolod, hogy én azt gondolom, eltűnik a vírus? Senki sem mondta, hogy a vírus eltűnik, én sem, viszont a kormány az oltás alapján hoz intézkedéseket, enyhítéseket,ez tény. Az oltások hatására a vírus koncentrációja a levegőben, vízben, élőlényekben ritkul, kevésbé fertőzőképes.
15:Na igen, ez igaz lehet.
12 nem írta, hogy nem kaphatja, mert valami baja van, így feltételezem, hogy simán nem akarja.
bár fizetnének 😀
15-ös Így van!Dupla annyiért mehet máshová dolgozni,ennyi.Jó nagy kitolás XD
Nevetségesek hogy még mindig ezzel a propagandával vergődnek pfff
Nem lesz majd ápoló személyzet azt érik el XD
Orvosok majd beállnak 0-24-ben ápolni a betegeket,ja nem😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!