A Budapesti I. sz. Gyermekklinikára is ugyanúgy befektetnek anorexiával?
Figyelt kérdés
Szép jó napot/estét! Igyekszem rövid és tömör lenni, lényeg annyi, hogy 1 hónapja voltunk a Heim Pál Mentálhigiénés Központban, ahol egy pszichológussal beszéltünk az evészavaromról. Azt mondta, 1 hónap múlva menjünk vissza kontrollra, a 67 kilós súlyomat kell tartani, de az már csak kb 64... Azóta dietetikusnál is jártunk, aki azt mondta, hogy ha így folytatom, akkor 2-3 hónap és fekvés lesz a vége. Szerinte nagyon a penge élén táncolok,azt mondta, hogy hivatalosan nem mondják ki rám, hogy anorexiás vagyok, mert nem tudjuk, hogy tavaly óta hány kg-t fogytam. Félek, hogy először el leszek tiltva edzésről, vagy neadjisten befektetnek. Szüleim nem hiszik el, hogy a 63-64 kilómmal nem fognak befektetni. Akinek van ebben tapasztalata, az kérem meséljen nekem, hogy mikor fektették be, hány kiló volt (ha publikus persze csak akkor) és milyen volt az ellátás. Köszönöm a válaszokat!2021. szept. 21. 23:24
11/13 anonim válasza:
március 30. Án 40 kilóval
Hát adnak reggelit ebédet vacsorát de az nem olyan jó de lehet bevinni saját kaját
És van ilyen művészet terápia heti párszor arra kötelező menni
És reggel van súlymérés
És nemtom nekem amikor be feküdtem kb naponta beszéltem a pszichiáteremmel ja és napi kétszer meg kell inni egy 300 kalóriát tartalmazó táp szert
Ami ott van az undorító de én hozattam be szüleimmel más milyen tápszert
És mivel nem nagyon van ágy a pszichiátrián ezért sokszor másik osztályon helyeznek el ilyen szempontból szerintem a legjobb a belgyógyászat mert ott kb leszarják hogy eszel-e
Legrosszabb a diabétesz osztály
Nálam az volt hogyha a befektető súlyoz képest 3 kilót fogyok szonda de ha az ember túl sokáig tartja akkor is szondát kap
12/13 anonim válasza:
Azóta már 53 kilós dagadt disznó vagyok sajnos pedig csak 50 kiló volt a célsúly
13/13 anonim válasza:
A 4-es válaszoló vagyok :D Nem a kérdező, sőt gyerek sem vagyok 25 évesen. ;) Mellesleg az okoskodó tinikkel szemben végzett dietetikus és kicsit több közöm van a hospitalizáció okairól, mint bármelyik válaszolónak. Legalább a szakmai irányelvet olvassátok el gyerekek, mielőtt nagyban elkezdtek kommentelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!