A Budapesti I. sz. Gyermekklinikára is ugyanúgy befektetnek anorexiával?
Ameddig nem vagy életveszélyben, nem. Én 160 cm/34 kg voltam és közölték, hogy nincs hely, ezért nem tudnak befektetni. Aztán végül később romlott a dolog, akkor betettek.
Azóta 162/44 vagyok, szerintem ha haldokolnék se tennének be ennyi kilóval, mert látják, hogy kövér vagy.
Az a baj, hogy ha nem te vagy a legsoványabb, akkor lehet, nem is kapsz segítséget...
Válaszolók, fogalmatok sincs az evészavarokról. Nem a testsúly a lényeg meg a BMI, hanem a mentális tünetek megléte és az adott idő alatti súlyvesztés. Ez egy mentális betegség, az agyban van. Általában mire az ember testén látszódik, hogy beteg, addigra már nagyon mélyen van a betegségben. Túlsúlyosan is lehet valaki anorexiás.
Nem az alultápláltság az anorexia és nem minden alultápláltság anorexia...
Kérdező, nem fogjuk tudni megmondani, hogy befektetnek-e, de ha fennáll a valószínűsége, akkor inkább próbálj magadtól jobban lenni. Soha nem jó élmény kórházban feküdni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!