Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valamiért félek mindentől? /16F

Álomvadász kérdése:

Valamiért félek mindentől? /16F

Figyelt kérdés
Szóval mostanában nagyon szarul vagyok. Gondolok itt arra hogy minden nap minden este attól félek hogy másnap nem kelek fel reggel vagy hasonlók. Néha csak így random elkezdek szarul lenni ha fekszek az ágyban, meg a bal oldalamnál a szívemnél néha egy picikét így szúr a mellkasom, vagy nemtudom hogy mondjam. Eddig 2x mértem vérnyomást mind a 2x 129 vagy 130 volt. Aztmondták hogy ez nem akkora baj, de nemtudom hogy engedjem el magam egyszerűen, feszült vagyok hónapok óta. Minden percben azon gonndolkodok mi lehet a bajom vagy mi lesz velem később. Valami ötlet?:(
2021. szept. 20. 00:30
 1/7 anonim ***** válasza:

A leírtak alapján hipochonder lehetsz. A tüneteidet valószínűleg csak a stressz okozza.

Lehet érdemes lenne pszichológushoz fordulnod, illetve keresned kéne valami hobbit, hogy ne azon agyalj állandóan, hogy mi bajod van.

Sajnos rosszabbodhat is, én már odáig jutottam, hogy ki sem mertem mozdulni a házból, mindenféle betegséget beképzeltem magamnak.

A legrosszabb, ha utánaolvasol betegségeknek, mert akkor előbb-utóbb produkálni fogod is a tüneteit.

2021. szept. 20. 00:51
 2/7 anonim ***** válasza:
Az előző kérdéseidnél is leírtuk, hogy hipochonder vagy. Jó lenne, ha felkeresnél egy pszichológust.
2021. szept. 20. 10:12
 3/7 A kérdező kommentje:
Hát de ez a random rosszul vagyok meg hasonlók nemhiszem hogy az miatt lehet, vagy?
2021. szept. 20. 19:07
 4/7 anonim ***** válasza:
De igen, amiatt van. Ezek a pánikbetegség és az erős szorongás tünetei.
2021. szept. 20. 19:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszi... csak ezzel már mindenki agyára mentem, és már fáj amikor elmondom nekik.. véget akarok vetni ennek örökre, de pszcihológus nélkül szeretném
2021. szept. 20. 19:50
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor marad minden ugyan így, és továbbra is a többiek agyára mész.
2021. szept. 20. 20:35
 7/7 A kérdező kommentje:
De pszichológus nélkül csak sikerül megcsinálnom, nem szeretnék még ahhoz is járni. Van bármi módszer rá hogy elmúljon?
2021. szept. 20. 21:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!