Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Valamiért örvénylő mozgást...

Valamiért örvénylő mozgást végez a herém, mi lehet ez?

Figyelt kérdés
Nyugalmi állapotban is mozgást végeznek,kellemetlen érzés,szex kőzben nem fáj,ha elélvezek akkor sincs fájdalom,viszont nagyon kellemetlen érzés mikor maguktól mozognak!Másnak is volt már hasonló tapasztalata? Tudja valaki mitől lehet?
2017. máj. 24. 07:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Na jó, erről további magyarázatot, vagy videót, mert el nem tudom képzelni, hogyan tud a heréd magától mozogni anélkül, hogy te magad nem mozogsz. :D
2017. máj. 24. 07:41
 2/5 anonim ***** válasza:

Hát ezen annyit röhögtem.. xd

Nem tudom elképzelni az ilyet. Bizonyítsd hallod. :D

2017. máj. 24. 08:15
 3/5 A kérdező kommentje:
Lehet jót röhögtök rajta de nekem nem vicces! :S Itt az oldalon találtam hasonló kérdést,de normális választ ott se adtak rá! Félelmetes,remélem nem hererák! :( ha az nyilván jönnie kell előbb-utóbb a fájdalomnak is!Csak megnyugodtam volna ha valaki tudott volna erről valamit!
2017. máj. 24. 08:31
 4/5 anonim ***** válasza:

Nem hererák, az nem ilyen.

Konkrétan mi történik? A zacskó bőre csinál olyat, hogy összehúzódik-tágul körkörösen, mintha örvénylene? Vagy belül, konkrétan a herék mozognak?

2017. máj. 24. 11:34
 5/5 anonim ***** válasza:

Wazze! Én régen tudtam emelni, süllyeszteni Őket, nagy sikongást előidézve ezen kis mozdulattal. Ez a tartós párkapcsolat számlájára írható, hogy el is felejtettem, hiszen nem kell újra és újra előállni a trükkel a tisztelt publikum elé. Jó, hogy sötét van, így nem látta senki, mikor vezetés közben kipróbáltam, működik-e még? No problem!

Van ennek mozgató mechanizmusa, hisz magömlés előtt felhúzódnak a hasüreg felé a kis kópék.

Anno véletlenül jöttem rá a mozgatás módjára, és nem is működik, csak bizonyos esetekben.

2017. okt. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!