Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Alzheimer kór,demencia,SM?

Alzheimer kór,demencia,SM?

Figyelt kérdés
1-2 hónapja jött elő a problémám,ami a következő:Éjszakánként/csak éjszaka van ez/,felébredek,és nem tudom milyen nap van.Vagy,hogy hol van a párom/aki épp máshol dolgozik pár napot/.Vagy,hogy kell e mennem dolgozni,ilyesmi...Gondolkodnom kell egy darabig,mire kitisztul a fejem.Volt olyan,hogy felriadtam,és kirontottam éjszaka,hogy úristen,elaludtunk!Nagyon ijesztőek ezek a megnyilvánulásaim éjszakánként.Félek,mi lehet a bajom,hiszen még csak 42 éves vagyok.Egészséges,sportolok,nem szedek gyógyszereket,nem vagyok bolond sem.Van valakinek hasonló problémája?

2021. szept. 16. 17:37
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon sok minden lehet még ezeken kívül is, muszáj lenne utánajárni.

Háziorvos, vérvétel, neurologus stb

2021. szept. 16. 18:28
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom előzőhöz, esetleg (enyhe) alvásparalízissel kiegészítve.
2021. szept. 16. 19:32
 3/3 anonim ***** válasza:
42%

Ezer meg egy dolog okozhatja ezt!

Az én betegségemet 9 hónapja próbálják kideríteni...

Már a listán szerepel az Alzheimer, SM, Stroke, Hashimoto kór...

És én csak 33 éves vagyok és az biztos, hogy nekem a hallásomra és az agyamra ment rá valami francos kór!

Mindenképp kérnék a helyedben egy beutalót a neurológiára!

2021. szept. 16. 23:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!