Szerintetek az normális, ha időnként fáj a vesém tompán? Illetve, hogy nem lát el az orvos, mert szerinte nem létezik betegség?
24 éves vagyok, 4 éve volt egy akut veseelégtelenségem, amit nem kezeltek, még egy vérvételt se sikerült kiharcolni és a végén tudatzavar mellett, vérmérgezést is kaptam... Kb. csoda, hogy túléltem, mert előtte hetekig mindenfélével elzavart... Majdnem kinyírt... A szüleimről meg ne beszéljünk, ki akartak csinálni, hogy szimulálok... Falun nem tudtam máshova elszökni orvoshoz...
Azóta néha időnként tompán fáj, a rosszullét minden napos... Előtte is tompán fájt...
Szerintetek mit lehet csinálni? Ehhez hiába megyek.. Nefrológia beutaló köteles, ahogy a vérvétel is. Ellógni a szüleimtől nem igenm tudok... Azt meg pláne nem fogja elhinni senki, hogy a szüleim szektások, nem engednek orvoshoz, hanem fejükbe veszik, hogy "megbolondult" és pszichiátriai szerekkel akarnak megmérgezni, semmivel nem engednek orvoshoz... 16 évesen hónapokig megtettek, mert az orvos kijelentette, mikor influenza miatt hazaküldtek, hogy "nem találok baját, szimulál". Utána félévig elkábítgattak, és begyógyszereztek bosszúból félévig... Kikötöttek, hogy soha nem kaphatok orvosi ellátást, mert "megbolondult és be kell gyógyszerezni" és nem fognak ellátni. Mikor rá 4 évre elmentem a vesém miatt, mert nem akartam meghalni, azt hittem, az megfelelő... Van egy pszichiáter, aki 10.000 forintért bármilyen szert kiír anyámnak...
Arról nem beszélve, hogy ha valaki csak azzal megy oda, hogy rosszul van sem állhat bosszút... 20 évesen ezért majdnem az életemet kellett adnom... Meg mert 16 évesen influenzaszerű betegség, láz miatt hazaküldtek az iskolából, nem ellát, hanem kicsinál, az őrültek meg félévig gyógyszereznek miatta... Illetve a szemét apám máig ver, meg kicsinál, mert "16 évesen megbolondultál, megmondta az orvos, nem talált bajodat (ránézés és kijelentette vírusok nincsenek)...
Úgy ahogy most vagy, kelj fel és hagyd ott azt a házat. Mindenedet hagyd ott.
Nem tudnak mindenhova követni. Egy darabig biztosan, de nem mindenhova.
Ez nem normális dolog a szüleidtől. 24 éves vagy. Neked kell cselekedned. Utazz amilyen messze csak tudsz. Szálj át többször. Amikor elég messze vagy kérj rendőri segítséget és mondj el mindent.
Felnőttként azt is megteheted, hogy nem árulod el hol vagy. Rendőrnek mond el, hogy ne mondják el a hozzátartozóidnak, hogy hol vagy. Orvosnak is. Be fogják tartani.
Engem rágalmazással fenyegettek a szüleim, meg hamis váddal és börtönnel, ha elmondom ezeket bárkinek. Ez volt, amikor agyon akart verni és azt sajnálta, hogy nem sikerült... Meg, hogy összefognak, letagadnak mindent és úgyis nekik hisznek...
Egyébként utólag nem értettem, hogyan éltem túl, minek, ha ez folytatódik... Most júniusban is voltam lázas beteg, akkor is őrjöngtek, fenyegettek, orvoshoz nem engedtek, meg ment, hogy "megbolondult", kicsináltak teljesen, mocskolódtak... Mondjuk ez 7 nap alatt elmúlt... De a szektás bolondok megteszik újra....
Ezek teljesen őrültek, mondjuk anno 2013-ban ez az őrült orvos mosta tele a fejükbe, hogy olyan nincs, hogy betegség, semmi baja, megbolondult és be kell gyógyszerezni.... Hogy merészeltem odamenni, hogy a tanár küldött haza a gimnáziumból és megkezdődött a pokol, "nem találok baját, bolond, mert novemberben nincs influenza, a torka is csak piros nem gennyes, izomfájdalomról nem hallott, nincs baja, nem akar iskolába menni". Apám máig bosszulja ezt, hogy akkor orvoshoz küldtek az iskolából, pedig 12 évig voltam iskola első...
Náluk, ha megneszelik, hogy beteg vagy, egyenlő azzal, hogy "megbolondult, be kell gyógyszerezni". Akkor is hiába voltam hetekig rosszul, könyörögtem, azzal fenyegetettek, hogy ide záratnak, begyógyszereznek, meg megbolondultam... Mikor közöltem, hogy mennek a börtönbe, ilyen nincs, nem érdekelték... Nem érdekeltek, hogy mindenki mondta, hogy rosszul is nézek ki, fájt a vesém, hánytam hetekig... Nem mentőt hívtak, hanem sokkolóval fenyegettek és vertek... Máig terjesztik másoknak, hogy "megbolondult", miközben majdnem megöltek... Mert az elkábítás és az, hogy valakit nem engedünk orvoshoz, megverjük, sokkolóval fenyegetjük, betuszkoljuk kocsiba, kb, bezárták volna őket.... Ha meghaltam volna, mit mondtak volna a szektás őröltek, "megbolondult"? Szörnyű ami hetekig ment, semmi nem érdekelte őket, csak elkábítani... Az meg, hogy 16 évesen kiskorúként nem tudtam mit tenni, hogy hónapokon át lefogtak, begyógyszereztek, italomba kevertek és erőszakkal bedrogoztak, máig nem tudtam feldolgozni... De akkor kiskorú voltam... Bármit megtehetnek, beszerzési módja meg korlátlan anyámnak a drogokra... De egyébként mi az, hogy egy szülő ilyen szörnyűségre képes, hogy valakit ne engedjen felnőttként orvoshoz? Meg az is ment, hogy drogos vagyok, azért voltam beteg... Őrültek... Teljesen. Az a baj, valahha bármi bajom lesz, ezek leművelik ugyanezt...
Ez így akkor sem mehet.
Akkor egyszerűen csak lépj le. Ennél bármi jobb. Elveszik az életed. 24 éves vagy. Nem korlátozhatnak.
Lépned kell. Más nem tud helyetted. Megértem, hogy nehéz. Az elsőt neked kell lépni.
Hagyd ott őket. Én ezt tenném. Olyan messzire utaznék amilyen messzire lehet. Rendőr biztos segítene. Elmondod, hogy jelenleg menekülsz, mert bántanak. Mindent mondj el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!