Ez mégis mi lehetett?
Hajnalban történt a dolog, szóval az emlékezeteimből is kiestek részletek. De arra emlékszem, hogy álmomból arra ébredtem fel, mintha valaki hason szúrt volna egy késsel. Természetesen erről szó sincs, de a fájdalom olyan erős volt. Olyan érzésem volt mellé, mintha kiakarna fordulni a testemből a végbelem, vagy oda is szúrtak volna fel egy kést. Nem tarthatott sokáig, csak pár percig, bár sajnos ebben sem vagyok biztos. Aztán egyből visszaaludtam, és arra keltem, hogy semmi bajom. Azóta sem volt semmi, de a hajnalban történtek miatt kicsit aggódom. Ha jól emlékszem, talán még egyszer megtörtént ez a hajnal folyamán, de gyorsabban elmúlt.
Bocsánat egyébként, ha a fájdalmat kicsit groteszk módon írtam körbe, de nem találtam erre egyszerűen jobb kifejezéseket, borzalmasan fájt akkor.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!