Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek ez mégis mi...

Szerintetek ez mégis mi lehetett? Nagyon ijesztő volt. Lehetett a koffeintől?

Figyelt kérdés

minden nap kávézok, vizsgaidőszakban olyan napi 2-3at.

Tegnap megittam reggel egyet, aztán délután 6kor egy energiaitalt és este 10kor megint egy instant kávét.

Már este se nagyon tudtam koncentrálni, nem ment a tanulás. Aztán kb 2ig próbálkoztam, már egyre fáradtabbnak éreztem magam és rosszkedvűnek. Lefeküdtem aludni de nem tudtam. 4ig forgolódtam és közbe sírtam, össze vissza rohantak a gondolataim, ijesztő arcokra gondoltam meg ijesztő dolgokra és nem tudtam lenyugodni. Ha lecsuktam a szemem akkor fehér villódzó fényeket láttam. Azt éreztem hogy menekülni akarok de nem tudok, mintha a testem le lenne ragadva.

És nagyon féltem hogy így maradok és megőrülök teljesen.

Aztán nagy nehezen elaludtam, reggel még zavart voltam. De már jobb volt, tanulni is tudok de félek hogy nehogy megint előjöjjön ez.

2018. dec. 11. 21:26
 1/3 anonim ***** válasza:
Este 10-kor már ne igyál koffeines italt. És valószínűleg túlterhelted magadat tanulással. Feküdj le picit korábban, hogy nyugodtan tudj pihenni. :)
2018. dec. 11. 21:29
 2/3 anonim ***** válasza:
A koffein okozta a tüneteidet. Pánikrohamot provokál nálad, ezért ne igyál egyáltalán energiaitalt. Délelőtt ha bírod ihatsz kávét, de ebéd után már mellőzd.
2018. dec. 11. 21:35
 3/3 anonim ***** válasza:
Enyhe koffeinmérgezés
2018. dec. 11. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!