Titeket az zavar be nem oltattad magad mondják oltakozok miért nem oltatott be magad? Engem addig nem zavar aki beoltotta magát ameddig nem mondja miért nem oltakozol!
Figyelt kérdés
2021. aug. 28. 11:33
11/13 anonim válasza:
Zavar de a barátoo szerencsére egyetértenek velem:
Nem akarok 2 hét után a temetőbe feküdni
12/13 anonim válasza:
"Én covidot kaptam mielőtt oltás lett volna, bár szerencsés voltam, mert enyhe tüneteim voltak csak. De még akkor is azt mondták, hogy ez sem ad védettséget, hogy már átestem rajta."
:D
Kik mondták? Mert nagy hülyék...Pont a legjobb védelmet maga a kovid fertőzés adja...Rusvai is el szeretné kapni a kovidot oltás után mert az adja a legnagyobb védelmet.
13/13 anonim válasza:
Az orvosok mondták, merthogy ahogy az oltás, úgy ez sem jelent teljes védelmet. Legalábbis az angol orvosok szerint.
Nem igazolt még, hogy azok akik elkapták, nem eshetnek bele újra.
Így én az oltást kisebb kockázatnak tekintettem, mint újra betegnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!