Mennyire gyakori hogy evészavar után más betegsége is lesz valakinek?
Általában, mikor már felépült az ember rendeződik minden.
ED alatt vannak durvább eltérések szinte minden értékben.
- vitaminhiány, vashiány, fogromlás, a haj- köröm állapota katasztrofális (nekem csomókban hullott)
- reflux, gyomorfekély, -vérzés, csontritkulás
- amenorrhea (majdnem 10 évig csak időszakosan menstruáltam), szervi elégtelenség, és végül szívmegállás okozza legtöbbször a halált
Nekem ezek mind megvoltak - kivéve a szívmegállást -, viszont amint elkezdtem enni és meggyógyultam minden teljesen visszaállt és lényegében 100% egészséges vagyok. A fogaim megsínylették, meg néha fáj a gyomrom, de a vérképem jó, a csontsűrűségem megfelelő, menstruálok, a hajam dús, erős és fényes...
A szervezet bámulatosan felépíti önmagát majdnem a halálból is :)
Köszönöm a válaszokat.
Neekm nem lett diganosztizálva evészavar, mert mindig ilyen határeset voltam... viszont lett emésztőszervi autoimmun betegségem és szinte biztos vagyok benne hogy emiatt is (mert nap közben szinte alig ettem, mert annyira ideges voltam, csak mikor este hazatértem végre, akkor viszont sokat, mindezt évtizedeken át).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!