Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kezdődik elölről? Jön a 4....

Kezdődik elölről? Jön a 4. hullám?

Figyelt kérdés
Már most olyanokat hallani hogy szeptember 18, ismét iskola zárás, stb.. Mi a francra volt jó az oltás akkor? Nyárra eltűnt teljesen a vírus de most ismét visszajön? Mit gondoltok erről a témáról?

2021. aug. 15. 19:48
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
54%

18-as

Hidd el, hogy szinte mindenki sokkal többet van kint, mint télen.

2021. aug. 17. 17:31
 22/38 anonim ***** válasza:
26%
#21! Az állítás, amit cáfoltam nem az volt, hogy kevesebbet vannak kint nyáron, hanem, hogy kevesebbet vannak bent, zárt terekben. Én erre írtam példákat. Készséggel elhiszem, de kérlek írj te is legalább egy helyet, ahol lezárások alatt tömegesen voltak BENT emberek, most meg nincsenek.(Az iskola nem ér, azon kívül.)
2021. aug. 17. 18:40
 23/38 anonim ***** válasza:
44%

22-es

Ha többet vannak kint, kevesebbet vannak bent, ne bonyolítsd. A nap most is 24 óra, mint télen.

2021. aug. 17. 20:27
 24/38 anonim ***** válasza:
74%

Na, már magyar variáns is van, "teljesen új" , ami az indiai (delta) és a brit (alfa) verzió tüskefehérjéjét IS tartalmazza.

[link]

[link]

2021. aug. 17. 21:16
 25/38 Molettimado ***** válasza:
46%
4: tudjuk tudjuk kamu a vírus. Ne zavarjon hogy az egész világon van vírus.
2021. aug. 17. 22:06
 26/38 Molettimado ***** válasza:
51%
Merkely vajon mit is mondott nyár elején? remélem vállalja a felelősséget, ja nem. Sajnos szomorú hogy minden szakember mást mond. Én ezt az 5.5 millió után nem kell maszkot sem értem miért pont ez a szám? Mindenesetre ez amit az oltatlanok csinálnak hiszti és fel van fújva ez az oltás ellenes dolog.
2021. aug. 17. 22:09
 27/38 Molettimado ***** válasza:
17%
7: tökéletesen igazad van mindenben. Nem értem kínát miért nem vonják felelősségre? Az egész szart ők csinálták és még nekik áll feljebb és az USA RA meg Svájcra mutogatnak. Elképesztő. Mocskok.
2021. aug. 17. 22:14
 28/38 anonim ***** válasza:
100%

Aki felemeli ez ellen a szavát, azt meg rémhír-terjesztésért elítélhetik, nos itt van a vírusdiktatúra.

Remélem 100 év múlva hasznos tanulsággal gondol vissza az emberiség rá, mint a boszorkány üldözésre.

2021. aug. 18. 10:46
 29/38 anonim ***** válasza:
16%

"Aki felemeli ez ellen a szavát"

Mi ellen?

2021. aug. 18. 10:50
 30/38 anonim ***** válasza:
84%

Ezek ellen az anomáliák ellen amit a kérdező és válaszolók írtak:

"Már most olyanokat hallani hogy szeptember 18, ismét iskola zárás, stb.. Mi a francra volt jó az oltás akkor? Nyárra eltűnt teljesen a vírus de most ismét visszajön?

Csodálkozom, hogy ezt vki még elhiszi. Lölő éttermeinek üzemelnie kellett a nyári szabadságok alatt, és a foci EB-n se volt járvány. De szepremberre visszajön? Kitalálni nem lehet ilyen okos vírust.

Az egész EU-ban ez van. Tehát nemzetközi. Nyáron a vírus szabira megy, ősszel visszajon"

2021. aug. 18. 10:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!