Kezdődik elölről? Jön a 4. hullám?
Október legelejére van időpontom műtétre.
Már júniusban tudtam, hogy erre keresztet vethetek. Kínlódhatok tovább.
Több oka is lehet. Egyrészt muszáj volt lazítani az átoltottság miatt. Aki vállalta az oltást és védetté vált, azt már ne korlátozzák, ez jogos. Ugyanakkor a nyitás miatt megnőtt a fertőzés veszélye, és újra terjedni kezdett.
Megint lehetett menni külföldre, és hazahozni máshonnan, ahol nem oltattak annyian. És máshol más mutánsok alakultak ki. Azokat is hozzák haza. Még a külföldiek is hozzák, akik viszonosság alapján jöhetnek.
Törvényszerű, hogy felszaladnak a számok. Bár én az oltottakat továbbra sem korlátoznám. Vállalták az oltást, a veszélyeivel együtt, és azt is, hogy ők most nem lehetnek súlyos betegek. Hadd menjenek, nem kéne őket visszafogni.
Az oltatlanok meg nem félnek a betegségtől, nem kell rájuk vigyázni.
Más kérdés, hogy aki nem kaphat, mert beteg, az ki van szolgáltatva. De ő majd vigyáz, ennyi embert nem lehet miattuk visszafogni már.
Aztán ha a mutánsok durván átalakultak, és majd nem lesz jó rá az oltás, akkor tényleg kezdődik minden elölről. De egyelőre még nem ez a helyzet.
Majd esetleg augusztus 20. után. Kizárt, hogy ne emelkedjen az esetszám, olyan rendezvények lesznek. Ezt mondjuk tényleg nem értem. Szerintem direkt csinálják.
De ez a nyáron hazahozzuk a vírust dolog nettó hülyeség.
Elmennek júniusba és augusztusra jönnek vissza vagy mi?
Mert ennyi fesztivál meg EB meg mindentől lehetetlen hogy ne emelkedjen
8-as
Nem hülyeség. 10x akkora keveredés és víruscsere van, mint nem nyáron.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!