Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Egyre gyakoribb rosszullét,...

Egyre gyakoribb rosszullét, terhelhetőség csökkenése fiatalon?

Figyelt kérdés

Kb egy hónapja egyre gyakrabban fordulnak elő rosszullétek: szédülés, gyengeség, émelygés, néha szívdobogás.

Nehezebben megy a sportolás, alig egy keveset bírok futni.

Sokszor már az egyhelyben állástól rosszul leszek és le kell ülnöm. Minimális terheléstől iszonyatos izomlazam lesz (pl hajszaritas után a karjaimban).

A másik az egyre gyakoribb migrenek, heti legalább 1 (ez is pár hónapja lett ilyen)

Hová kéne mennem? 1.5honapja volt egy vérvételem, a vas picit alacsony volt, de minden más oké.

23 éves vagyok

Kicsit tartok háziorvoshoz menni, mert depressziós vagyok, és sok orvos minden bajomat erre fogja, vagy csak azt mondják hipochonder vagyok.

2021. aug. 10. 10:40
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem estél át a covidon? Én 22 vagyok, nálam az okozott hónapokig ilyen tüneteket.
2021. aug. 10. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
29%
Ezek a tünetek sok betegség kezdetét jelezhetik. Az egyik barátnőm ugyanígy volt és sajnos leukémiás lett. De ne ijedj meg inkább minél előbb fordulj orvoshoz, az ilyen rosszulléteket ki kell vizsgálni.
2021. aug. 10. 10:55
 3/7 anonim ***** válasza:
90%
Feltehetően kissé anémiás is vagy, bár arról nem tettél említést. Vashiány, anémia esetén gyakori a fáradtság érzés, könnyű kifáradás, sőt a gyakori fejfájás is (oxigén hiány miatt). Háziorvos nem elemezte ki a laboreredményt ?
2021. aug. 10. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
#2-es miből lehet rájönni hogy valaki leukémiás e? Mert sajnos már egy jó ideje nálam is hasonlóak a tünetek, pedig még tavaly novemberben voltam vérvételen, akkor nem találták ott semmit...
2021. aug. 10. 15:41
 5/7 anonim ***** válasza:

2-es vagyok látom jól le lettem pontozva.

4-es elsősorban vérvizsgálat alapján kimutatható. De a tipusától függően lehet hogy csak csontvelő vizsgálat, vagy CT, ultrahang mutatja ki.

2021. aug. 13. 12:17
 6/7 anonim ***** válasza:

A vashiány okozhat szívritmus zavart.

Nézesd meg, nincs-e pajzsmirigy alulműködésed.

2021. aug. 25. 23:00
 7/7 anonim ***** válasza:
Pajzsmirigy alulműködés vagy cukorbetegség okozhat ilyen tüneteket, ezeket könnyen ki lehet mutatni vérvétellel.
2021. aug. 26. 01:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!