Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fejfájás csillapítasa?

Fejfájás csillapítasa?

Figyelt kérdés

Sziasztok, most vasárnap hajnalig kint voltam, már közben is fájt a fejem, hazamentem aludtam, elmentem egyet focizni, akkor már annyira nem fájt, és azóta fent áll ez az állapot, eleinte a homlok felett, most a homlokomnál érzek erősebb fájást, mintha egy kicsit rosszul érezni magam, picit elszoktam tőle mert már rég fájt a fejem, vagyis tavaly lefejeltek foci közben szóval nem tudom mi volt nem láttam belőle semmit nagyon szeptember és március között fájt, éreztem hogy nem ok, ki vizsgálva nem volt (MRI), neurológus megvizsgálton minden rendben volt, csak nem tudom hogy ez lehet visszatérő probléma? Egy kicsit tartok tőle, ez egy kicsit érthető, iszok vizet mást nem tudok, még délben szedtem be egy fél gyógyszert, délután aludtam, nem lett jobb. A fejst a tarkómra kaptam, ott csak néha lüktetett.

Reggel orvos ha nem változik?

2021. aug. 9. 22:26
 1/6 A kérdező kommentje:
Annyi hogy fazok még, takaróval már jobb
2021. aug. 9. 22:30
 2/6 anonim ***** válasza:
Citromfű tea.
2021. aug. 9. 22:34
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz
2021. aug. 10. 05:58
 4/6 A kérdező kommentje:
Kicsit fáj a hasam, lehet csak mert vizet ittam, fejem már enyhült de ha mozgatom a fejem arra érzékeny.
2021. aug. 10. 08:30
 5/6 A kérdező kommentje:
Kezd jobb lenni, de egyszerűen nem akar elmúlni..
2021. aug. 10. 14:47
 6/6 A kérdező kommentje:
Hát még mindig tart, vagy a homlok, vagy az fele szokott fájni a fejem feléig. Reggel egy orvos, de nem tudom mitől lehet. A covid szokott még fejfájással kezdődni, de más konkrét nincs, egy kicsit rosszul érzem magam ..
2021. aug. 10. 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!