Leukémiás lennék?
Pár tünet passzol. Mikor fogat mosok többször bevérzik az ínyem, voltam covidos. Azóta lilás zöldes a szemeim alatt. Fáradt vagyok a nap nagyrészében. Covidos betegségem után 1.5 hónappal az első tünetektől csináltatva lett vérkép, amit csatolni fogok ide. Nem lehetek leukémiás, ugye?
16 éves vagyok, a vérkép április közepei. Csak azokat irtam le, amiken eltérés figyelhető meg.
Fehérvérsejtszám: 5.7
Vörösvérsejtszám: 5.3
Haemoglobin: 155
Monocita: 9.3
Eozinofil: 7.2
Csatlakozom,rengeteg leukemias vérképet láttam, az nem így néz ki.
Ahogy írták,ezek nem nagy eltérések.
Az, hogy verzik a foginyed, az fogaszati problema elso korben, ezzel kezdeni kene valamit.
A faradtsag, karikas szem meg lehet siman a virustol, anyukamnak kb 3 honap kellett, mire ujra a regi volt, 3 het betegseg utan :/
Mondd el max az orvosodnak a gyanudat (de elobb azert fogorvoshoz is menj :D), aztan majd o elmondja mi legyen.
Szedj C-vitamint, és próbálj meg puhább fogkefével fogat mosni, meg használj szájvizet . Talán segíteni fognak :D
Amúgy leírom neked én is , az enyémet .. májusi :) .
Fehérvérsejt : 7.46
Vörösvértest: 5.92
Hemoglobin: 173
Monocyta: 4
Eosinofil: 0.5
25 éves vagyok . At estem én is a Covidon Márciusban .. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!