Miért fáj a karom, és miért fojt az orrom, csak 5mp-ig? Vagy talán TIZI lennék, a Stranger Thingsből? w_w
#betegség #orrvérzés #leukémia
XD
Engem most vizsgálnak ki ,valószínűleg leukémiás vagyok és hiddel ez nagyon nem ilyen .
Ha komolyan gondoltad elvagy tévedve , ha poénnak akkor nem poénos ! Üdv, szép estét
Kedves Kérdező !
A 2-es válaszoló vagyok .
Elnézést kérek tőled,ha megsértettelek valamivel , vagy durván hatott a mondandóm . Én gyszerűen csak nem értem, hogy egy kézfájásból ami nagy eséllyel izomláz ,hisz irtad az erős edzősporgramot ,hol jön leukémia lehetősége . Leukémiánál a csontfájdalom teljesen elvonatkoztatható az izomfájdalomtól ,több fájdalomcsillapítóra is nehezen reagál . Orrod nemtudom mennyiszer szokott vérezni,de hogy megnyugodj nézethetsz a háziorvosoddal egy vérképet, az mutatja,ha baj van . Itt a probléma az orvosok és a korházak leterheltségével van , mivel engem sem tudnak ellátni a sok covidos miatt . Én csak azt szerettem volna neked mondani, hogy örülj amíg csak ennyi panaszod van , a leukémia egy nagyon komoly betegség amely komolyabb fájdalmakkal is jár . De mondom , megnyugtatásként nézethetsz egy vérképet,az sosem árt ! Remélem ezzel az üzenettel nem bántottalak meg ,ne gondolj túl a dolgokat , vegyél be fájdalomcsillapítót ha fáj és dőlj le ,esetleg szüneteltesd az edzésed , hátha megoldódik a problémád ! Remélem nem lesz semmi bajod , és szinte biztosra mondom, hogy megnyugodhatsz , a leukémiának más tünetei vannak ! Minden jót !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!