Véres széklet, nyalkas széklet?
Mindenképp menj el proktológushoz.
Nekem 21 évesen volt vér, nyák, kiderült, hogy krónikus vastagbélgyulladás.
Ne te diagnosztizáld magad!
Miért pontoztatok le?
Majd az ö diagnózis sokkal jobb... Idióták:)
Nekem anno úgy volt, hogy picit volt, aztán hónapokig nem és bumm, beindult a buli.
Nem ijesztgetés, esetleg jobban is szemügyre veheted, akár telóval világítva is, hogy futi nincs e.
Ezer oka lehet, valszeg ennyivel le is tudtad:)
Amúgy bocsi, hogy ezt írom, de én ettöl voltam besarva ezért mentem el vele már proktologiára. Meg ezért javasoltam kérdezőnek. De ugye ha a proktologus talált nekem valamit, ami elmondása szerint vérzést okozhatott, nincs ilyen jellegű gond..? Kicsit most vissza szarattál :D
De nekem ez már egy éves dolog, tehát akkor már tuti rosszabb lett volna.
#27 Nekem a proktológus anno csak annyit mondott, hogy fentebbről jön a vérzés, mint amit meg tud nézni.
Ha neked talált valamit, ami okozhatta, valszeg ennyi.
Nekem tovább kellett mdnni, de basszus, belőlem ömlött a vér, más kategória volt :'D
Jaaa vagy úgy.. nálam más kategória kb. mint kérdezőnél, csak nekem pici csíkba volt a cuclin :D így egyszer-egyszer. És más tünetem sem volt ami utalt volna másra pl fájdalom láz egyebek..
Hu nagyon nagyon sajnálom, hogy ilyenen mentél anno keresztül, remélem jól vagy már és a legjobbakat kívánom neked! (:
Meg neked is kérdező, de ha megint látnál azért ugorj be a proktoba, nem rémálom kibírható nyugi. Ír is rá valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!