Véres széklet, nyalkas széklet?
Próbálj meg több rostot enni, és mozogj, amennyit tudsz. A stresszt pedig próbáld minimalizálni, az segíthet a tünetek enyhítésében, esetleg probiotikumokat is kipróbálhatsz, ilyen pl. az enterol, ez a bélflórát tartja karban. Jobbulást!
#1,2,4,6 voltam
Szia!
Friss az infó nálam, nekem majdnem detto ugyanez volt SEMMIKÉPP ahogy írták, NE keress rá a neten!! Nekem fél éve volt először a vérzés, ráadásul úgy, hogy én lazább széklettel tapasztaltam és sajnos én rákerestem..
Fél év alatt aztán kb 3x fordult még elő és nem csak a kemény, a laza széklet is ki tudja hozni.
Megelégeltem a félelmet, fiatal vagyok mondom nem élhetem le így az életem, elmentem proktológiába magánba - javaslom tedd meg! - és kiderült, hogy egy kripta gyulladt be a fenekemnél, ez is csíkokban okoz vérzést, ha felsérti néha széklet és ugye nekem újra meg újra látszott. Alapból nekem se fájt, hanem székelés után szúrt belül valami, főleg hasmars után.
Menj el, mert lehet rámondjuk, hogy aranyér, de nekem se egészen az van és más féle kúpot kapok! Lehet máshogy kell kezelni. De ha friss és kevés vér, szinte tuti, hogy onnét jön nyugodj meg! Nem fog fájni csak nézesd meg és egyáltalán nem ciki. Ha pesti vagy, ajánlok is neked valakit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!