Aranyérrel éljek vagy nélküle?
Régebben amikor edzettem, akkoriban alakulhatott ki a drága aranyerem. Semmi problémám nem volt vele az elmúlt 10 évben, kivéve hogy 2 éve véres volt a székletem kb 3-szor egymás után. A mai napon ez ismét bekövetkezett, hirtelen bele ültem egy kád forró vízbe és pihentettem, had húzodjon egy kicsit vissza. Szappanos kézzel mikor oda nyúltam, éreztem hogy több duzzanat is van. Előtte nem nagyon nyúlkáltam oda, nem is szerettem volna még csak tudni sem róla, most viszont egy kissé megijedtem.
Egyébként nem fáj, nem viszket, semmi bajom nincs a székletemmel, az is inkább hígabb, nem kemény, csak hasmenés után érzékeny kicsit.
Szerintetek éljek vele így tovább, vagy műtessem meg? (eléggé megosztó dolgokat olvastam a műtétről és az azt követő lábadozásról)
Érdemes lehet figyelni a diétára, van-e valami ami jobban kihozza az aranyeret.Nálam puffadás nagyon nem tett jót neki. Tejtermékek kilőve, még ha nincsenek is klasszikus laktóz intolerancia tüneteim néha.
Érdemes lehet kevesebbszer , de többet étkezni, kis szünet jót tesz az emésztőrendszernek.Nálam böjt, kevesebb/egészséges szénhidrátok helyrehozták a dolgot. Hónapok óta nincs aranyerem, ami ezelőtt nem volt jellemző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!