Másoknak is volt ilyen tapasztalata az aranyèrrel? Ez normális?
Figyelt kérdés
Lehet kicsit eltúlzom a dolgot, de kicsit bepánikoltam. Szülès után borzasztó aranyerem lett ami kis idő múlva szèpen el is múlt, nèha nèha napján előjött ès újra elmúlt. Egy ève körülbelül iszonyatosan kijött, nem bírtam se állni - ülni - feküdni csak sírtam mint egy kisgyerek, ès sehol nem fogadtak vele a vírus miatt.... Pedig azt a fájdalmat senkinek nem kívánom. Kb dió nagyságúra kidudorodott. Azóta nem telik el hónap, hogy ne jöjjön ki. Bár kicsit mindig kint van. Kb másfèl hete nagyon nehezen tudtam wc-zni, de nem erőlködtem csak kemèny volt a szèklet. Akkor elkezdett vèrezni, minden nap azóta figyelek, hogy könnyen menjen, de viszont mèg mindig vèrezget, ès megint kezd belül nyomás èrzès lenni ès a fájdalom.... Volt ilyen valakinek? Mi segített rajta?2021. febr. 22. 12:20
1/8 anonim válasza:
Nem túlzod el. Menj el a háziorvoshoz, mondd el neki, hogy sokat, állandóan vagy gyakran vérzik. Jó lenne egy vérképet is, ha csinálna. Ezt meg kell oldani.
2/8 anonim válasza:
addig járj az orvos nyakára amíg el nem lát. oké hogy vírus van, de attól még más bajok is léteznek!
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Most el is határoztam magam, ezt meg kell oldani mert lassan az idegeimet is megviseli.
2021. febr. 22. 13:10
4/8 anonim válasza:
Sokat segít ilyenkor a bidé ill. az altest mosása, nedves törlőkendő használata ill. a viszonylag rendszeres Reparon használat. Az emésztőszerveket érintő vírusfertőzés is sokszor okoz gyulladásokat a nyálkahártyákon.
5/8 anonim válasza:
ahogy #4 mondja! nekem nagyon enyhe aranyerem volt 2 éve karácsonykor, kb 2 hétig tartott. nedves törlőkednőt használtam (azóta is, mert nagyon megszerettem), és vény nélküli kenőccsel kenegettem. nekem szerencsére magától elmúlt, de neked úgy tűnik nem fog. orvos!
6/8 anonim válasza:
Szia, nekem is volt aranyerem, és miután elmentem wcre, minden alkalommal szenvedtem mert kijött. Aztán kísérletezgettem hogy mit tehetnék, mert így nem élet az élet. Wczés után elmentem a fürdőbe, lemostam magam alul, és egy kört formálva az ujjaimmal, hogy mindenhol hozzátudjak érni, simán visszatoltam. Minden egyes wczés után így teszek, és azóta 100x jobban vagyok, mert nem jön ki utána.
Illetve cékla + alma + banán turmixot iszok mert jó gyulladáscsökkentő.
7/8 A kérdező kommentje:
Èrtem, 6-os köszönöm szèpen! Ki fogom próbálni, így igaz elkèpesztően lerontja az èletminősèget.
2021. febr. 22. 16:51
8/8 anonim válasza:
Na voltál azóta valahol? En maganba megyek proktologushoz. 15000 de a korhazba esélytelen bejutni... sőt en meg a haziorvosig se jutottam el. Gyakorlatilag az asszisztens lerázott. Pedig amúgy nekem meg egyetlen orvos sem erősítette vagy cáfolta meg hogy aranyér e. Vagy mi 🤷🏼♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!