Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Hallottatok Magyarországon...

Hallottatok Magyarországon olyan esetről, hogy Pfizer oltás után szívizomgyulladás lépett fel?

Figyelt kérdés
Persze nem hivatalos tajekoztatasbol, mert úgysem közölnék, hanem mondjuk ismerőstől.

2021. jún. 18. 22:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
48%

Hagyjad, hat annyit nem er, hogy valaszolj neki :)

Hulye azt kesz

2021. jún. 21. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
72%

"Csokolom, hogy lehet az hogy mindenkinek ezrevel hallbak az ismerosei oltas utan, nekem es a kornyezetemben elok ismerettsegi koreben senki?"

Én a vírussal vagyok ugyanígy.

2021. jún. 21. 22:50
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Nekem két kollégám halt meg, erős, 40-50 közötti emberek. Fulladtak, lélegeztetőgépre tették és meghaltak. Nekem a családom is beleesett ebbe a koronavírusba, szerencsére senki sem halt meg, de én nagyon beteg lettem.
2021. jún. 21. 23:17
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Nekem sem halt meg se rokon, se ismerős sem a covidban, sem az oltasban.

Egyetlen emberről tudok, aki meghalt koronavirusban. Egy kolléga ismerőse. Edző. Addig ez a kolléga eléggé félvállról vette a dolgot (maszk nélkül járkált sokszor, somolygott mindenkin, aki betartotta a hozott szabályokat, stb. Azt hogy járvány van, elhitte, de nem tartotta veszélyesnek, legalábbis annyira nem, hogy ezeket az intezkedeseket ne tartotta volna túlzásnak. )

Aztán, amikor meghalt ez a barát, onnantól kezdve megváltozott, dupla maszkban ment be egy üzletbe..stb.

Be is oltatta magát, már mindkettőt megkapta.

Ilyenkor értem, amikor azt mondják "az embereket csak a sokkoló példa rázza fel az apátiából".

2021. jún. 22. 00:05
 15/15 anonim ***** válasza:
4%
10-es te gyilkos vakcinafejű, menj el a háziorvosodhoz inkább. Vagy ő nem jó mert biztos fizetett, mi? :D Ja persze, a vakcina ellenes "szakemberek" meg véletlen sem a hírnév és a pénz miatt csinálják, ugye? És gondolom az is csak véletlen hogy nem vállalnak egy nyilvános vitát sem vakcina-párti szakemberekkel... Ezek csak dilettáns pénzhajhász szakembernek lenni akaró valakik, akiket kitagadott az orvostudomány a hülyeségük miatt. Aztán meg ráfogják a sok ocsmányságot azokra a szakemberekre, akik napi 12 órában keményen dolgoznak, míg ők a seggüket lógatják a kamera előtt és azt sem tudják miről beszélnek.
2021. jún. 22. 01:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!