Ha utóbbi napokban picit megfáztam és van egy kis náthám, akkor nem kaphatom meg a Pfizer oltást? 20/F
Figyelt kérdés
Sajnos úgy jött ki a dolog hogy mikor regisztráltam még csak napi pár tüsszögés volt, azt hittem csak a szokásos tavaszi/nyári allergiám.. Azonban rá 1 napra lett kis torokfájás is ami megjegyzem elmúlott igazából már péntek estére. A nátha azóta is megvan, az oltásra csütörtök délután adtam le a regisztrációmat (még nem hívtak). Ilyenkor mi lesz a teendő?2021. jún. 13. 00:11
1/5 anonim válasza:
MAJd akkor mesz kesobb.
Lazas allapot ellenjavallat, mert nem hat.
2/5 anonim válasza:
Vasarnap reggelre torokfajas natha szerdan volt idopontom oltasra kerdeztem kedden dokitol mehetek e azt mondta nem problema voltam is, es meg élek
4/5 anonim válasza:
Sulyos szovodmenye lehet barmilyen oltasnak, ha megfazas alatt adjak be. Nem urban legend.
5/5 anonim válasza:
Attól még megkaphatod de ha be is lázasodsz akkor nem biztos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!