Hetek óta hányingerem van, amihez néha fejfájás is társul. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Nem nagyon járok közösségbe mostanság, így azt gondolom hogy nem lehet vírus. Nemtudom miért van, nem folyamatosan érzem, csak a nap folyamán többször is hirtelen hányingerem lesz. Hányni nem hányok, de nagyon közel állok hozzá, ez már körülbelül 3 hete tart. Szedek D vitamint, illetve Calciumot. Esetleg valami tanács amitől jobb lehet, illetve hogy mitől lehet?2021. jún. 8. 23:06
1/4 anonim válasza:
3 hét alatt nem mentél orvoshot!!!
Itt fogunk meggyógyítani!!!JAH!!😃
2/4 anonim válasza:
Lehet hogy élősködő garázdalkodik benned. Pl egy magzat.
4/4 A kérdező kommentje:
Igen élek még :D
Azért nem mentem orvoshoz, mert a vírus miatt úgy gondolom hogy van jobb dolguk is mint ezzel foglalkozni, illetve nem találom annyira komoly problémának hogy ezzel orvoshoz forduljak. Egyébként mostanában jobban érzem magamat, lehetséges hogy azért voltam rosszul mert nem ittam elég vizet.
2021. jún. 11. 23:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!