Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Emésztés,stressz?Többi lent

Emésztés,stressz?Többi lent

Figyelt kérdés

1 hete volt egy hasi görcsöm,fájásom.Az még akkor elis múlt egy fél óra elteltével.2-3 napig még éreztem a hasamaban a kellemetlen érzést,fájdalmam nemvolt.Ez mostanra sokkal jobb már de az elmúlt 4-5 napban az első 3 napból nemigazán volt székletem ha volt is 2 db bogyó.

Tegnap és ma reggel is volt már sokkal több székletem de én úgy érzem,hogy nem az igazi még.Az az érzés van bennem,hogy kellene még jönnie.És emelett még azt érzem néha hogy kavarog a gyomrom.

Előzmény képpen annyit irnék még le,hogy előtte nagyon kevés folyadékot fogyasztottam,rostot sem,kevés a mozgás sajnos és stresszes vagyok nagyon illetve nem diagnosztizált pánikbeteg vagyok,de kb nem merek elmenni sehova.Se posta,se boltba mert remeg a kezem.Hivatalos helyre ha mennem kellet aláirni ott úgy remegett hogy alkoholt kelett fogyasztanom ahoz hogy akkor neremegjek szóval igen pánikbeteg vagyok és emiatt kevés a mozgás emelett asztmás is.

A kérdésem az lenne,hogy a leirtak alapján esélyes,hogy ez okozza a tüneteket?Volt bárkinek hasonló vagy azonos problémája?

Még egy dolog.Én sajnos a pánikbetegésgem miatt eléggé hogy is mondjam van egy fajta tünetem amit észlelek magamon a példának okáért legyen ez a hasfájás és onnantól kb minden percben szinte erre gondolok ezen kattog az agyam és cssak erre tudok 1-2 hétig gondolni és számos ilyen dolgom volt már.Konkrétan ráparázok annyira a dolgokra hogy lehetne emiatt is ez az érzésem?És lehet teljesen rendben van a gyomrom már csak én képzelem be az az a úgynevezett hipochonderség?

2021. máj. 28. 09:31
 1/1 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy bolhából elefántot csinálunk. Nem mindegy ki az ellenségünk. Bármitől is volt hasi görcsöd, orvosolni lehet. Ha stressz okozta, akkor feszültség oldó, ha étel, akkor egy kis diéta. Nem kell néhány nap miatt pánikolni, lehet inni actimelt, valamilyen olajat, olíva pl. Meglágyítja a székletet.

Most még van idő megerősíteni az idegrendszert! Olyan események előtt áll az emberiség, amikor az emberek elhalnak a félelemtől és azoknak várásától amik a lakott földre jönnek! Ha most ilyen kis dolgok miatt összeomlunk, mi lesz velünk akkor?

2021. máj. 28. 09:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!