Kényszert érzek arra hogy megöljek valakit/valamit.És kényszert érzek arra hogy bántsam magam. Van velem valami baj?
Figyelt kérdés
Egyszer volt egy sünink(nem az enyém volt) egyszer annyira felidegesített hogy elképzeltem azt hogy felvágom a süni hasát és kiszedem a belső szerveit.
A süni mellesleg nem miattam halt meg hanem elszökött!
2021. máj. 24. 21:42
11/16 anonim válasza:
Ma meg csak gondolat, holnap meg minositett emberoles.
Nagyon gyorsan keress szakembert.
12/16 anonim válasza:
Ha nem troll kérdés akkor pszichológus. Mikor vannak ilyen gondolataid mindig, vagy csak akkor ha dühös vagy? Feszült vagy a hétköznapokban?
13/16 A kérdező kommentje:
Általában mikor mérges vagyok vagy ideges
2021. máj. 25. 22:26
15/16 anonim válasza:
Érdemes egy pszichiáterrel feltárni, hogy mi miatt van ez a sok harag benned. Nem leszel ettől rosszabb ember ha ilyen gondolataid vannak ha ideges vagy, főleg nem gyilkos, de egy szakember szerintem nem árt.
16/16 anonim válasza:
Pszichiáter ? Majd ő felír neked valami fasza gyógyszert, ami a problémát nem oldja ugyan meg, de helyette generál olyanokat, amitől a jelenlegi már igazán semmiségnek fog tűnni.
Hány éves vagy ? ha ilyen 15 körül, ahogy saccolom, akkor ennek az ég világon semmi jelentősége van, ezek alapján amiket leírtál nem vagy egy kirívó eset.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!