Tenyleg van aki hisz a homeopatiaban?
Eddig nem voltak ilyen ismeroseim, de most a munkahelyemen az uj kollegano allandoan teriteni akar.
Oltas utan hozott nekem oltaskivezeto tablettat...
Lehet az ilyen emberekkel beszelni, vagy olyanok mint a Jehovak es csak mondjak a maguket?
Meg probaidon van, ha igy folytatja elveszti az allasat nalunk...
"Meg a csukott ajton keresztul is mondja."
Látom, sikerült érvekkel megcáfolnod legalább egy dolgot, amit leírtam. xD
"Tenyleg van aki hisz a homeopatiaban?"
Igen, orvosok is foglalkoznak vele.
A kolléganődnek mondtad már, hogy téged zavar, ha erről a témáról beszél, és szeretnéd, hogy ha ezt többet nem hozná szóba, mert nem érdekel, nem vagy rá nyitott?
"Azert itt is olvasok olyanokat, hogy fogom a fejem."
Miért viseled ilyen nehezen, hogy többen megosztottak olyan személyes tapasztalatot a homeopátiával kapcsolatban, amire nem számítottál?
"Aki tehát azt állítja, hogy attól gyógyult meg, az szimplán hazudik."
Értem. Tehát a gyerekem, aki 3 éves korától szedi az Oscillococcinum-ot, tudatosan hazudott. Meggyógyulni se attól gyógyult meg. Pláne hogy nem meggyógyult, hanem az addigi évi 4-5 súlyos felsőlégúti gyulladás került ki az életéből. 3 évesen egészen biztosan hitt a homeopatiaban. Igaz, azt se tudta mi az, nem mondtam neki, a szert mint cukorkát kapta. De igazad van. Tudatosan hazudott a 3 éves.
27-es
Azt te nem tudhatod, hogy éppen mitől gyógyult meg. Egy szer akkor hatásos, ha mindenki meggyógyul tőle, nem csak az, aki "hisz" benne.
Milliárd számra vannak esetek, amikor valaki használta és - nem történt semmi, nem gyógyult meg. Csak ezek nem jelennek meg a hírekben.
Betiltani pont azért kell, mert burkoltan azt állítja, hogy ez erre meg erre hatásos, vagyis mindenkinek az.
28!
Aha, értem. Tehát ezek szerint a semmitől gyógyult meg. Oke. Lévén 3 évesen nem hitt benne hogy gyógyszer lenne -se az utána következő jopár évben, ugye...- mivel még véletlenül se lett említve neki, hogy gyógyszer lenne. Vitat befejeztem.
29!
Nem lehet, hogy pusztan a szervezet legyozte a problemat?
Magyaran:siman meggyogyult?
Ne allitsuk mar azt, hogy valaki egy altudomanytol meggyogyult...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!