Ez lehet SM? Akinek van,segitene?
Sziasztok. Kicsit hosszú lesz,nagyon szorongok ezen a betegsegen.
2012 ben volt egy tobb hetig tarto szedulesem,bizonytalansag erzet,nem forgo,neurológus elkuldott agyi mr,negativ lett,azt mondta psziches.
Utana 2018 ban volt ismet,6 hetig szedules,uj neurologus,agyi mr. Negativ,volt elotte durva felso legutim,rafogtuk a fulre.
2021.majus. elkezdett zsibbadni a ket kezemen a gyurus huvelykujj egy hosszu szamitogepezes utan,kiropogtattam,elmult,illetve bizonyos mozdulatra jon csak elo(nyaki es gerinc servem is van), a szorongasom visszont elhatalmasodott, par napra ra,nehez lab erzesem volt,de iszonyu derekfajas is,idonkent fajdogal,emelem a nehez babakocsit telepakolva. Egy hete van ez,hogy zsibbadas nincs,de izomgorcs van,allkapocsban erzem jelenleg,hol egyik vadli,masik comb. Neha gyengenek erzem a labaim. Panikbeteg vagyok,szorongok,nagyon felek a betegsegektol,a gyerekek is sokat betegek,igazából ezt mar kezelni kene. A ferjem szerint marhasag az sm.,mert ha az lenne 10 év alatt mar rokkant lennèk. Nem tudom mit csinaljak,induljak e neki egy harmadik mr nek? Ha az elso ketto negativ,szerintetek kizarhato?
A homeopatia nem gyogyszer, hanem gyogyszernek alcazott altudomany.
A parod nem ettol gyogyult meg,hiszen hatoanyag nincs benne.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!