Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi lehet ez? Hova forduljak vele?

Mi lehet ez? Hova forduljak vele?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Pár napja olyan furcsa dolog gyötör,hogy mielött el aludnék,olyan fél álom állapotomnál heves szívverésre fel riadok. Olyan bedobban a szívem és össze vissza kalapál. Már félek lefeküdni aludni mert minden elalvás elött rendszeressen ez történik. De nem csak egyszer hanem mire sikerül elaludnom sokszor 8x 10x is megtörténik.Már teljesen ki vagyok merülve. Szerintetek ez mi lehet? Előre is köszönöm.

2021. máj. 23. 00:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Első körben háziorvos, ő majd tovább küld ahova menned kell. EKG vizsgálat szerintem tuti lesz. Majd írj, hogy mi volt.

Jobbulást!

2021. máj. 23. 01:18
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. 2 hete volt ekg vizsgálatom is egy baleset miatt. Ott nem mutatott semmi kórosat. Volt vérkép is de csak a kálium szint volt negatív határértéken.
2021. máj. 23. 01:25
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés, milyen baleset volt? Poszttraumás stressz nem lehet?

Én első körben háziorvoshoz mennék, majd kardiológia. Ott tudnak ilyen 24 órás kütyüket is felszerelni.

Ha kizárják a szívproblémát, akkor elgondolkodnék a poszt traumán, persze csak ha olyan jellegű volt a baleset.

2021. máj. 23. 06:24
 4/6 A kérdező kommentje:
A baleset az volt,hogy beütöttem a könyökemben az ideg végződést. Ennek hatására nagy fájdalom és forró zsibbadást éreztem ami felment az agyamig. Elvesztettem tőle az eszméletemet és bevertem a fejem a járólap élébe. Ennek következtében 6 centis csontig hatoló vágás lett mit összevartak.
2021. máj. 23. 09:04
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor viszont háziorvos, onnan neurológia.
2021. máj. 23. 09:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
2021. máj. 23. 09:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!