Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mit tegyek? Kihez forduljak?

Mit tegyek? Kihez forduljak?

Figyelt kérdés
Pár napja észrevettem hogy aranyér keletkezhetett nálam. Mivel fiatal vagyok még nem tudtam hogy ez jelentkezhet ilyen korban is. Voltak tünetek, de nem tudtam, hogy azok erre utalnak és már csak azután olvastam rá amiután jelentkezett a probléma. Egy ideje égett odalent wczéskor és volt hogy viszketett néha fájt vagy csípett de nem szóltam senkinek semmiről, mert azt hittem hogy csak valami rosszat ettem akkor vagy ilyenek. Néha voltak pici vérpöttyök a wc papíron de az sem mindig,komolyabb vérzés pedig soha nem volt. Azt gyanítom hogy külső arnyerem van mivel észrevettem egy sötét lilás borsószemnyi duzzanatot ami fájt wczéskor vagy ha hozzá értem de amúgy ha ülök vagy bármit csinálok szinte nem is érzek semmit csak félve csinálok mindent hogy meg ne sértsem ha ülök akkor sem fáj nem vérzik szinte tünetmentes, néha érzek egy pici bizsergést vagy ahhoz hasonló érzést. 20 év körüli férfi vagyok és az lenne a kérdésem hogy mi teendő legyek hogy ez elmúljon minnél rövidebb időn belül? A másik kérdésem pedig hogyha megszabadulok tőle akkor újra előjöhet könnyedén? Pld ha járok majd edzőterembe cipekedem vagy hideg helyre ülök vagy nem öltözöm fel télen elég rendesen vagy ilyenek? Most azt gyanítom hogy a helytelen táplálkozás a kevés mozgás és a sok állás-ülés miatt jelentkezhetett.
2021. febr. 19. 19:40
 1/2 Angel3000 ***** válasza:
Kedves kérdezô! Kezelni kell Reparon krémmel és Reparon kùppal ! Pròbàlj oda figyelni a folyadék bevitelre 2-3 liter naponta, azonkivûl rostban gazdag étkezés, zöldségek, gyûmölcsök.
2021. febr. 19. 21:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Folyadékbevitel megvan csak a rostban gazdag étkezés nem volt meg de már pár napja probálok minnél több zöldséget és gyümölcsöt enni. Ha egyszer elmúlik es mindezekre odafigyelek akkor lesz meg problémám ilyen dologgal?
2021. febr. 20. 19:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!