Mit csináljak a barátnőmmel szerintetek? Nagyon fáj a feje és nem akar orvoshoz menni
Figyelt kérdés
Már reggeltől a feje fáj annyira hogy sír.
Délután mondtam neki hogy beviszem az orvoshoz de nem nem akar.
27 hetes terhes nem vehet be gyógyszereket.
2021. máj. 13. 20:28
1/7 anonim válasza:
Muszáj lenne bemennie. Milyen a vérnyomása. Gondoljon a babára, ha pl magas vérnyomás miatt vagy valami mas miatt faj a feje, az annak se jo. Ott tudnak olyan gyogyszert adni ami nem árt a picinek, de nem szabad egy ilyen fájdalmat, ami reggel óta tart es a siras kerülgeti felvallon venni, foleg ugy hogy terhes.
2/7 anonim válasza:
Szerintem is azzal próbáld meggyőzni, hogy a baba miatt nagyon fontos lenne kideríteni, mi a baj!
Ha nem működik, kérdezd meg az ügyeletet, vagy a 112-t, hogy mit tegyél.
3/7 anonim válasza:
Attól, hogy terhes, vehet be gyógyszert. Nem tudom mi ez a te képzet, hogy ha valaki terhes akkor kB dögöljön meg mert semmit nem kaphat. Ez baromság.
Paracetamolt egész nyugodtan lehet szedni, de Algopyrintől se lesz semmi baja.
5/7 anonim válasza:
Mérjetek egy vérnyomást!
Magyarázd meg neki,hogy ez most már nem csak róla szól,ha terhes, hanem egy gyerekről is meg a gyerek apjáról is.
7/7 A kérdező kommentje:
Jó a vérnyomasa megmértük.
2021. máj. 13. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!