Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Miért nem tudok hinni az...

Miért nem tudok hinni az orvosoknak? Miért nem tudok már végre megnyugodni?

Figyelt kérdés

Sajnos nagyon súlyos mértékben vagyok hipochonder, jártam sokáig terápiára is miatta. Sokszor diagnosztizáltam már magam mindenféle betegséggel, de az elmúlt kettő hét volt a valaha volt legrosszabb. Nagyon durva hasmenéseim, hányingereim, hasfájásaim voltak. Mindent elképzeltem már hogy mi lehet. Ma voltam a sűrgősségin mert már annyira be voltam pánikolva. Természesen kiderült, hogy se a hasnyálmirigyemnek se semminek nincs baja valami elhúzódó vírus csupán.

De a lényeg az, hogy eleve van pár nyirokcsomóm ami mindig is rettegésben tartott, ezek közül kettő tegnap az állkapcsom alatt nagyon bedagadt és fájt, ma reggel is szintén fájt.

A lényeg, hogy a ma a sűrgősségin mindent alaposan áttapogatott a doktornő, és a kórlapomon is az van hogy kóros nyirokcsomó nem tap. nyilván nem is olyan nagyok hogy mérethatáron kívűl legyenek de azért lehet észlelni őket. Szóval áttapogatott mindent nagyon alaposan plusz vérvétel is készült ami kiváló, egy darab hiba nincs benne.

És miután nagy nyugodtan haza jöttem, lefeküdtem kicsit pihenni egy órát és mikor felkeltem észre vettem hogy nagyon megizzadtam, ugye limfóma egyik tünete, de nem is ez idegesített annyira hiszen ma különösen meleg van, hanem az hogy felkelek és iszonyatosan fájnak, mostmár jobb de érzem kicsit, iszonyatosan félek hogy limfóma és nem tudom hogy tudnék már ezen az egész rohadt szar hipochondrián túllendűlni...

2021. máj. 11. 17:12
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Nem, az orvosom terhes lett és elment gyesre, egy új orvost kaptam volna de nem volt kedvem mindent előről kezdeni ezért hagytam, utánna egy fél évig minden rendben volt...aztán újra teljes kilátástalanság, rengeteget gondolok arra ahogy fekszem egy kórházi ágyban, ha meghallom, hogy rák vagy kemoterápia, elönt a hányinger. Ma se tudok semmi másra gondolni csak hogy limfómám van azért fájnak és dagadtak be a csomóim, plusz egyfolytában arra gondolok hogy ezeket a hasmenéses dolgokat is a limfóma okozza, szerintetek hogy nyugodjak most meg?:(
2021. máj. 11. 18:06
 12/18 anonim ***** válasza:
54%
Magadtól nem tudsz megnyugodni, a szorongás betegség. Újra kell kezdeni a terápiát, és addig folytatni, amíg a pszichológus szükségesnek látja.
2021. máj. 11. 19:12
 13/18 A kérdező kommentje:
Értem és nagyon köszönöm a sok tanácsot és segítséget, nagyon jól esik! Szerintetek ha valami komoly bajom lenne, azt észrevették volna már? Remélem hogy igen...
2021. máj. 11. 19:43
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Igen!
2021. máj. 11. 20:07
 15/18 A kérdező kommentje:
Lehet furcsa, de nekem tényleg ez most nagyon sokat segített hogy írtatok és segítettek, köszönöm! Remélem egyszer majd én is így segíthetek másnak aki hasonló helyzetben van/volt mint én..
2021. máj. 11. 20:10
 16/18 anonim ***** válasza:
54%
Igazán nincs mit! Őszintén remélem, hogy rendbe jössz és hatékony pszichoterápiás segítséget is kapsz.
2021. máj. 11. 20:58
 17/18 Senior Séf ***** válasza:
0%

" erre a hasmenéses hányásos dologra most nem, mondták hogy vírus okozza, kaptam is probiotikumot."

Vírusra probiotikum? Csókoltatom az orvosodat.

2021. máj. 12. 07:10
 18/18 A kérdező kommentje:
Nem vírus elírtam.. valamilyen fertőzés vagy mi, a lényeg hogy elírtam
2021. máj. 12. 07:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!