Mi a vélemény a Janssen vakcináról?
Nem hiszem, hogy ez az a fórum, ahol erre biztonságos, jó választ fogsz kapni.
A személyes véleményem az, hogy ne ezt a vakcinát válassza, mégpedig azért, mert ennek a legalacsonyabb a hatásfoka, valahol 60-70% közötti csak. Ennél az összes többi Magyarországon elérhető vakcina jobb védelmet nyújt.
Amúgy nyugodtan egyeztessen ne csak a háziorvossal, hanem azzal az orvossal, aki kezelte vagy kontrollra jár a korábbi betegségek miatt.
"milyen tünetei voltak utánna?"
semmi!
Én 2 napja kaptam meg a Janssen oltást.
Az első 6-7 órában az oltás után nem éreztem semmit.
Este felé lefekvéskor, már rázott a hideg, gondolom lázas voltam egész este, de szerencsére tudtam aludni gond nélkül.
1. Nap reggel az oltás után, megmértem 38.3° láz, fájt az oltás helye, de kibírható mértékben.
Nap közben többször is mértem a legtöbb az 38.9 volt. De nem volt vészes, nem éreztem magam olyan rosszul, még lázasnak se csak kicsit kiszáradt a szemem.
Tapasztaltam némi enyhe izom görcsöt/fájdalmat, de elhanyagolható mértékben.
Vettem be láz csillapítót, így a nap vége felé, este lefekvés előtt, aztán mértem ismét 38.2° volt.
Ma van a 2. nap egyáltalán nem érzem magam rosszul pont az előbb mértem 37,2° jelenleg a testhőm.
Nem voltam Covidos.
Édesanyám is velem egy napon kapta ugyanezt nála semmi reakció, se láz, se izom fájás, se az oltás helyének érzékelése. Ő sem volt Covidos.
Teljesen pozitív tapasztalataink vannak.
Én-22/L; Anyum-57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!