Szerintetek jól tettem, hogy visszautasítottam a Janssen Covid-19 vakcinát?
Szüleim teljesen kiakadtak, mikor közöltem a háziorvosunk asszisztensével, hogy én még inkább várnék, mert mindenki azt rebesgeti, hogy jövő héten megint lesz lehetőség Pfizerra. Bár laikus vagyok a témában, a J&J vakcinájának egyetlen előnyeként az egy dózisú felhasználást látom, viszont hatékonyságban kzel 20-30%-kal alulmúlja az mRNS vakcinákat. Szüleim azért akadtak ki, mert ez már a sokadik vakcina amire azt mondtam, hogy ha lehet, akkor inkább nem. Úgy gondolom, mégiscsak az egészségem a legfontosabb, és akkor már inkább olyan vakcinát vennék fel, amelyről nem jelentek meg negatív cikkek (vérrögképződés), nem lett betiltva (pl. a Janssent felfüggesztették az USA-ban, meg úgy tudom több európai országban is.)
Ti elfogadnátok az első adandó vakcinát, vagy inkább kivártok? A vírust magát már elkaptam, így attól kevésbé tartok.
Nekem a betegségem miatt Pfizer vagy Moderna lett volna a legjobb. De beadattam az AstraZenecát.
A rögképződéses esetek száma elenyésző, ennyi van a Pfizernél is, csak azt nem fújták fel holmi politikai érdekek miatt.
Miböl gondolod, hogy a Pfizer a legjobb? Mert annak a legjobb a PR-ja?
Én kettőt visszautasítottam,a héten megkatam a kínait.
Ebben bízom hagyományos mivolta miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!