Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mennyire jó a janssen oltás?

Mennyire jó a janssen oltás?

Figyelt kérdés
Valamit lehet tudni erről az otlásról? Mennyire veszélyes.?ezt kaptam meg.
2021. máj. 7. 19:39
 1/9 anonim ***** válasza:
24%
Hogy kaphattad azt?? Amerikában olyan gyorsan leállították mint a huzat. Annyian haltak meg, hogy alig használták a többihez képest. Nálunk meg szúrják? Na szép.
2021. máj. 7. 19:42
 2/9 A kérdező kommentje:
Annyian azért nem haltak meg. Legalábbis amit olvasni lehet róla. Elvileg elég elenyésző. De nem tudom mi az igaz meg mi ndm
2021. máj. 7. 19:48
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha már megkaptad, akkor minek stresszelni rajta? És majd beképzeled a tüneteket. Előtte kellett volna ezt a kérdést feltenned, akkor tudtál volna dönteni, hogy akarod -e, vagy sem. Ezzel csak magadnak okozol lelki stresszt.

Mivel én nem vagyok orvos, sem virológus, csak a hírekből ismerem a vakcinákat, ezért én nem fogok semmiféle információt adni neked (ahogy a válaszadók nagy része se fog tudni valószínűleg számodra hasznos információt adni). Ha az orvosod ezt ajánlotta, leokézta akkor nem kell aggódnod. De ha mégis aggódnál, akkor keresd fel a háziorvosod, és vele beszélj ez ügyben.

2021. máj. 7. 19:50
 4/9 A kérdező kommentje:

Az orvosom szerint olyan mint a szputnyik. Vérrög képződése annyira gyakori mint a pfizernél vagy az astránál.

Szerinte gyakoribb hogy valaki fogamzásgátlótol kapjon trombózist mint ettől az oltástól.

2021. máj. 7. 20:06
 5/9 anonim ***** válasza:
88%

Persze, egyiknél sincs nagy trombózisveszély. Arról senki nem beszél, hogy többmillió beoltott rendben van, de ha egy valaki rosszul jár, az azonnal hír.

Mondjuk esélyes, hogy csalnak a számokkal. Ugyanis az Astrát nem adják többé 40 év alattiaknak. Kétlem, hogy 28 millióból valóban csak 270 embernél lett volna trombózis, akkor nem állítanák le. Mondom ezt úgy, hogy én is azt kaptam és rendben vagyok.

2021. máj. 7. 20:52
 6/9 anonim ***** válasza:
76%
A Johnsont sem véletlenül állították le. Nyilván sok galibát okozott, ha így döntöttek.
2021. máj. 7. 20:54
 7/9 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy ugyan úgy agyjak továbbra is Amerikába. Csak egy ideig állították le amíg ellenőrizték hogy van e összefüggés az oltás és a trombózis között
2021. máj. 7. 21:20
 8/9 anonim ***** válasza:
63%
Hát, ha már megkaptad, mindegy. Egy fél Szputnyik, verrogkepzodes meg kb. mint az Astranal.
2021. máj. 7. 22:23
 9/9 anonim ***** válasza:
2021. máj. 8. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!