Mennyire jó a janssen oltás?
Ha már megkaptad, akkor minek stresszelni rajta? És majd beképzeled a tüneteket. Előtte kellett volna ezt a kérdést feltenned, akkor tudtál volna dönteni, hogy akarod -e, vagy sem. Ezzel csak magadnak okozol lelki stresszt.
Mivel én nem vagyok orvos, sem virológus, csak a hírekből ismerem a vakcinákat, ezért én nem fogok semmiféle információt adni neked (ahogy a válaszadók nagy része se fog tudni valószínűleg számodra hasznos információt adni). Ha az orvosod ezt ajánlotta, leokézta akkor nem kell aggódnod. De ha mégis aggódnál, akkor keresd fel a háziorvosod, és vele beszélj ez ügyben.
Az orvosom szerint olyan mint a szputnyik. Vérrög képződése annyira gyakori mint a pfizernél vagy az astránál.
Szerinte gyakoribb hogy valaki fogamzásgátlótol kapjon trombózist mint ettől az oltástól.
Persze, egyiknél sincs nagy trombózisveszély. Arról senki nem beszél, hogy többmillió beoltott rendben van, de ha egy valaki rosszul jár, az azonnal hír.
Mondjuk esélyes, hogy csalnak a számokkal. Ugyanis az Astrát nem adják többé 40 év alattiaknak. Kétlem, hogy 28 millióból valóban csak 270 embernél lett volna trombózis, akkor nem állítanák le. Mondom ezt úgy, hogy én is azt kaptam és rendben vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!