Esélyes, hogy idővel nem csak és kizárólag Pfizerrel fogják oltani a 18 éven aluliakat?
Jó ok egyelőre csak annak van arra a korosztályra kiterjedő engedélye, de gondolom idővel a többi közül is lesz, amelyik megkapja ezen engedélyt.
A kérdés az hogy, fogják-e használni azokat is erre?
#3 tulajdonképpen most mivel van problémád pontosan? Ha az egészség kategóriában tettem volna fel ugyanezt, jobb lenne?
#2 nem tudom készül-e erről statisztika. Ha igen, első leszek aki átnézi.
#1 nem tudom. Szerintem a fiatalok között is van, aki úgy gondolkodik hogy jobban bízik a bevált régebbi technikájúakban. De azért köszönöm neked, még mindig ez a leghasznosabb válasz ami eddig érkezett.
Idővel várhatóan több vakcinafajta is kap engedélyt fiatalokra. Csak a Pfitzer kicsit előrébb jár, mert az USA-ban nagy tömegben használják, sok adatuk van, lassan már ők is oltanak gyerekeket, a kísérleteket rég elkezdték.
(Ettől még szerintem etikusabb lenne a szegényebb országok orvosait és veszélyeztetett lakóit oltani ezekkel a vakcinákkal, mint a gazdag országok gyerekeit, de ez most nem tartozik a tárgyhoz.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!