26 éves srác vagyok. 2 hónapja kezdődött el valami nálam az orvosok szerint pánik betegség. Nehéz légzés,gyomor fájdalom, lassú szívverés estére, gyengeség érzés,(45-50es pulzusok). Érdes levegő érzés. Valaki hasonló? Nekem nincsenek rohamjaim.
#12 Megkérdezhetem még egyszer, hogy ételintolerancia vizsgálaton voltál-e?
Én azt hittem, hogy haldoklok és le fog állni a szívem. Mióta diétázom, csak ritkán jön elő, általában erős hasfájás kíséretében, mikor nem itthon eszem, vagy bolti élelmiszereknél.
Ha öndiagnózist akarsz, akkor egyél egy hétig rizst, kókuszból készült tejtermékeket, rizstejet és egyél rizst/krumplit, hússal és zöldséggel, hagyd a többi köretet.
Vagyis hagyd ki:
A tejet & a glutént intolerancia miatt
A paradicsomot, csokoládét, szénsavas üdítőket, cukrot és édesítőszereket mert gyanús, hogy a hasad puffad, ami összenyomja a gyomrodat, úgyhogy simán lehet, hogy a gyomorsavad irritálja a tüdődet és a szívedet.
Ha jobban vagy, akkor kezd el magad ezekre kivizsgáltatni.
Hasónló problémáim vannak mint a kérdezőnek.
Énis számtalan vizsgálaton voltam semmit nem mutatott ki de nekem még azt sem mondták hogy ez pánik vagy bármi más
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!