Olyan problémám van, hogy párnapja étkezések után fél óra - óra eltelte után rám jön ilyen gyengeség és álmosság érzés fázással együtt.. még pulcsiban betakarózva feküdve is fázom.
Gyomrom már egy ideje szórakozik... nem égő érzés, csak mintha mocorogna benne valami..vagy hogy fogalmazzam 😅.
Hát még nem nézték, de nagy valószínűséggel nincs, mert akar milyen kaját eszek előjön , meg hírtelen jelentkezett egyik napról a másikra .(Dokimnak írtam már , majd kiderül elküld-e megnézetni van-e valami)
Cukrom tegnap néztem 4.8 volt.
2021. ápr. 4. 19:44
6/10 anonim válasza:
Mindegyik tünet egyszer előjön, nemde? Nekem sem volt problémám a gluténnal gluténérzékenyként (tünetmentesként), aztán pár héttel ezelőtt előjött a hasfájás.
2021. ápr. 4. 19:48
7/10 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom, remélem nincs semmi ilyen :/ . Lehet mondom az orvosnak, hogy jó lenne egy ilyen teszt.
Azt még elfelejtettem leírni , hogy március 17 én pozitív volt a COVID tesztem, nem tudom hogy okozhatja-e az is.
2021. ápr. 4. 19:59
8/10 anonim válasza:
Ez a lyukas bél (alias áteresztő bél) szindróma jellegzetes tünete. Amikor eszel, emésztetlen fehérjemolekulák kerülnek a véráramba, ezek pedig csúcsra járatják, lefárasztják az immunrendszert. Egyébként nem olyan szörnyű, mint első blikkre gondolnád. Arról van szó, hogy a vékonybél amúgy is csak egyetlen sejt vastagságnyi falán parányi gyulladások, ezek helyén kicsiny lyukak keletkeznek. Ez a mai nyugati típusú táplálkozás hozadéka, és lassan népbetegséggé válik. Nem mindenkinél ilyen tünetekben manifesztálódik, ezért nem is szoktak rá gondolni.
2021. ápr. 6. 18:27
9/10 A kérdező kommentje:
Mennyire vagy benne biztos ? :0
2021. ápr. 6. 21:44
10/10 anonim válasza:
8 éve vagyok jelen az oldalon, meglehetősen sok kérdésre válaszoltam. És minden válaszom fölött ott virít a nevem. Ez egyben azt is jelzi, hogy minden szavamért vállalom a felelősséget. Sajnos, ha orvoshoz mész, az nem fog nekem igazat adni, mert az orvosi protokoll jelenleg még nem tartalmazza az áteresztő bélszindrómát. Ez 2015-ös felfedezés, és még a British Medical Journal szerint is min. 17 év szükséges, hogy egy új ismeret bekerüljön az akadémikus orvoslás berkeibe. Én is csak onnét tudok róla, hogy magam is érintett vagyok egy pár autoimmun betegségben, s ez mind az áteresztő bél hozománya.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!