Tehát az lenne a megoldás, hogy mindenkit egyszerre egy kampány során oltsunk be?
Figyelt kérdés
Tehát ha az idő a gond, akkor nem az lenne a megoldás, hogy mindenkit egy rövid idő leforgása alatt oltásnak be?
Tudom, naiv elgondolás.
2021. máj. 5. 20:53
1/6 A kérdező kommentje:
Tudom, ennek a logisztikája enyhén szólva kivitelezhetetlen. De tegyük fel, hogy lehetséges.
Az egységes idejű oltás megoldással szolgálna?
2021. máj. 5. 20:55
2/6 anonim válasza:
A megoldás az lenne, hogy végre hagynák az embereket élni és nem mindenféle dolgot rákényszerítenének... hiába oltat be mindenkit Orbán, ha más országokban nem veszik ennyire komolyan és emberek jönnek mennek össze-vissza a világban.
3/6 A kérdező kommentje:
A kérdésre válaszolj!
Nem kérek a "normális életet akarunk" hülyeségből!
2021. máj. 5. 21:09
4/6 anonim válasza:
Jaja, 2 héten át napi fél milliót kellene oltani egyhuzamban itthon kötelezően, persze nem az egyik gagyival.
5/6 anonim válasza:
Én sosem értettem, hogy a nyájimmunitásnál miért veszik állandóan egy kalap alá az egész lakosságot, mintha homogén lenne? Nem egyforma súlyossággal lesznek betegek és nem egyformán fertőznek. Miért nem jó az, hogy 60 felett 95%-ra törekszünk, de pl 30 alatt csak 25%-ra? Sőt szerintem 18 év alatt teljesen felesleges is. Ennek kockázata elenyésző és egyáltalán nem igaz, hogy orrba-szájba terjesztik, de még ha igaz is lenne, ha az idősebb korosztály jól átoltott, akkor végül is senkire nem jelentenek komoly veszélyt.
6/6 A kérdező kommentje:
5: ezzel az a baj, hogy a vírus szabadon tud terjedni és mutálodni a nem beoltottak illetve betegségen nem átesettek között.
Így ezzel nem értünk el semmit. A betegség továbbra is él és virul 🤷♂️
2021. máj. 7. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!