Tényleg lehet ez agydaganat 4 éves kislányomnál?
Figyelt kérdés
Akinek a gyermekénél diagnosztizáltak rosszindulatú agydaganatot, milyen tünetei voltak? Nagyon félek, olvastam már agytörzs-hídi tumorról, meg a legrosszabb indulatú agydaganatokról. Tünetei a következők: a szemhéjai rángatóznak, panaszkodik, hogy rosszabb a látása, volt, hogy elesett egy székben, mert nem látta. Ezen kívül fáradékonyabb, többet alszik, mint szokott, fáj a feje (főleg reggel), hányingere van, volt, hogy hányt is. Elvittem szemészhez (magán), ott nem találtak semmit, azt mondák, rendben van a szeme, tökéletes a látása. Háziorvos sem tud mit mondani erre. Ugye nincs agydaganata? Jövő héten megyünk neurológushoz, nem tudom, mi lesz. Az MR vizsgálatért úgy kell harcolni, hiába vetettem fel, nem akarják megcsinálni.2021. ápr. 30. 23:08
21/24 anonim válasza:
Sajnálom! Nem is értem, hogy dolgozhatnak ilyen kiégett szakemberek... igenis komolyan kell venni ezeket a problémákat! Szorítok, hogy minden rendben legyen. Várjuk majd a visszajelzést is :)
22/24 anonim válasza:
"egyszerűen csak fáradt a gyerek. Én ebbe nem nyugszom bele!"
Nem lehet, hogy tényleg fáradt a gyerek? Kérdezd meg őt, és higgy az orvosnak. Látszólag vagy nekünk picinek tűnő dolgok vagy problémák komoly gondot okozhatnak egy gyereknek. Lehet az egy idegen ember, egy túl fényes lámpa vagy akármi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!