Tényleg lehet ez agydaganat 4 éves kislányomnál?
Figyelt kérdés
Akinek a gyermekénél diagnosztizáltak rosszindulatú agydaganatot, milyen tünetei voltak? Nagyon félek, olvastam már agytörzs-hídi tumorról, meg a legrosszabb indulatú agydaganatokról. Tünetei a következők: a szemhéjai rángatóznak, panaszkodik, hogy rosszabb a látása, volt, hogy elesett egy székben, mert nem látta. Ezen kívül fáradékonyabb, többet alszik, mint szokott, fáj a feje (főleg reggel), hányingere van, volt, hogy hányt is. Elvittem szemészhez (magán), ott nem találtak semmit, azt mondák, rendben van a szeme, tökéletes a látása. Háziorvos sem tud mit mondani erre. Ugye nincs agydaganata? Jövő héten megyünk neurológushoz, nem tudom, mi lesz. Az MR vizsgálatért úgy kell harcolni, hiába vetettem fel, nem akarják megcsinálni.2021. ápr. 30. 23:08
1/24 A kérdező kommentje:
És még a tüneteit kiegészíteném annyival, hogy erősebben pislog, mint eddig.
2021. ápr. 30. 23:10
2/24 anonim válasza:
itt senki sem orvos, nem fogjuk tudni megmondani. 😞
3/24 anonim válasza:
Szerintem inkább idegrendszeri gond lehet, de ilyet butaság lenne mondani így neten keresztül. Agydaganatra én egész biztos hogy nem gondolnék ezekből a tünetekbol, főleg hogy a látása is rendben van.
4/24 anonim válasza:
Mit tudsz te utolsó az agydaganatokról? Azt hiszed a szemidegeket érheti csak a daganat?
Kérdező: mindenképp ki kell zárni a szervi okokat, ezért feltétlenül indokolt a neurológiai vizsgálat, az orvos pedig majd eldönti, hogy szükséges-e az MRI. Ha negatív eredményei lesznek, akkor továbbvinném, hogy kizárjam a Tourette szindrómát, autizmust.
Jobbulást!
5/24 anonim válasza:
Hát többet tudok róla, mint gondolná, a bátyám abban halt meg. Ráadásul nem kéne paraztatni a kérdezot, és sehol nem írtam olyat 🖤, hogy csak a szemideget érinthet az agydaganat.
A stílusod tenyérbemaszo és bardolatlan. Szégyelld magad.
7/24 anonim válasza:
Részvétem a bátyád miatt! Én nem undok vagyok, hanem rezidens, és úgy gondolom, hogy nem kell laikusoknak diagnosztikai tanácsokat adni gyakorin, mert megtévesztő lehet.
8/24 anonim válasza:
Maganrendelok MR arlistajat nezd meg, es te tudod, kepes vagy-e ennyit raszanni, ha a neurologus gyanut lat.
9/24 anonim válasza:
Sajnos itt nem fogjuk tudni megmondani, de drukkolunk, hogy ne az legyen, és semmi komoly ne legyen. Más betegségek is okozhatják ezeket a tüneteket. Nem volt esetleg agyrázkódása? Vagy nem ütötte be a fejét? Ha nem feküdt ki egy agyrázkódást, az is okozhatja. Meg vannak egyes fertőzések, amik szintén okozhatnak hasonló tüneteket, pl. Lyme-kór. De mindenképpen vizsgáltasd ki, harcolj az MR-ért vagy CT-ért. Talán a neurológus elrendeli.
10/24 A kérdező kommentje:
Nem ütötte be a fejét, nem történt semmi változás velünk az elmúlt időszakban, egyszerűen csak megjelentek a tünetek. Már olyan rémtörténeteket olvastam, nagyon félek.
2021. máj. 1. 10:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!