Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mi történik ha nem megyek el...

Mi történik ha nem megyek el oltásra, mert másik oltóanyagot szeretnék?

Figyelt kérdés
Pl.behívnak astrazenecara, de én azt nem szeretném, egy másik oltóanyagot viszont igen. Ez esetben ha nem megyek el, akkor ha érkezik más fajta oltóanyag, akkor ugyanúgy hívni fognak vagy hogy zajlik ez?

2021. ápr. 29. 19:06
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%

@20:

Ezt erősen kétlem..

Pfizert többnyire csókosok kapják meg vagy akinek olyan betegsége van, hogy mást nem kaphat.

A legtöbbet kínaiból és sputnikból rendel a kormány.

Plusz astrazeneca van még mert kínai után ez a 2. nem preferált vakcina...

2021. máj. 1. 18:10
 22/28 anonim ***** válasza:
100%

21!

Semmilyen protekcióm nincsen, egyszerűen jeleztem a háziorvosomnak, hogy Pfizert szeretnék. Mikor lett, akkor hívott én meg mentem. A többi ismerősöm is hasonlóan járt el.

2021. máj. 1. 18:44
 23/28 anonim ***** válasza:

21-es

Pedig jobban tennéd, ha hinnél nekem. Messze a Pfizerből volt, van és lesz a legtöbb:

[link]

2021. máj. 1. 20:55
 24/28 anonim ***** válasza:
#23: Az lehet. Ennek ellenére daganatos betegként még nekem sem sikerült hozzájutni, így megbeszéltem a kezelőorvosommal, rábólintott az AstraZenecára, így foglaltam arra időpontot.
2021. máj. 1. 21:18
 25/28 anonim ***** válasza:
Azért mert szándékosan visszafogják, írtam már.
2021. máj. 1. 21:20
 26/28 anonim ***** válasza:

Persze szándékosan visszafogják amit -70 C fokon kell tárolni, hát hogyne.

Az oltakozók 80%-a pfizert szeretne aztán vagy azok kapják akiknek szükséges, vagy rokon, sógor, haveri alapon szól a doki hogy ide menj mert itt van, stb.

Akinek meg csak a védettségi igazolvány kell az már rég felvette a kínait, lehet várni pfizerre talán nyárnak is vége lesz mire azt kap az ember...

[link]

2021. máj. 2. 10:35
 27/28 anonim ***** válasza:

mRNS vakvinákról (Pfizer, Moderna)

"Hátrányuk azonban az, hogy eddig egy DNS- vagy RNS-vakcinát sem engedélyeztek emberi használatra, tehát a hosszú távú adatok hiányoznak. Ezen felül ezeket az oltóanyagokat extrém hideg, -70 ℃-os hőmérsékleten kell tárolni. Erre speciális hűtő szerkezet alkalmas, amelyhez különösen az alacsonyabb jövedelemmel bíró országok nehezebben juthatnak hozzá."

Biztos, jó kísérleti egérnek lenni, de én maradok annál ami már több éve bevált és nem most akarják tesztelni az embereken. ;)

2021. máj. 2. 11:00
 28/28 anonim ***** válasza:
Már megint fröcsögöd a hülyeséget? Leírtuk már, hogy magasabb hőmérsékleten is tárolható, itt is leégessünk, hogy hazudozol?
2021. máj. 2. 13:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!