Akiknek az orvosok nem tudnak segíteni, ti mikkel próbálkoztatok?
Ohh, bocsánat, most látom, leírtad a tüneteket. Próbáltál már az étrendeden változtatni?
Egyébként ezek valóban tipikus pszichés tünetek, próbáld meg csökkenteni a stresszfaktorokat az életedben, egy próbát megér.
Próbáltam olyan diétát, amiben sok probiotikus baktérium szerepelt és semmi nehéz étel, de nem volt hatása.
Antibiotikumot kaptam bakteriális fertőzésre, de semmi.
Kezdek kifogyni az ötletekből, mit lehetne még, vagy kihez kellene fordulnom.
Egyszerre?
Az antibiotikum tönkreteszi a bélflórát, így amellett nem ért semmit a probiotikus diéta. Lehet valami elhúzódó vírus is, arra pedig egyáltalán nem hat az antibiotikum, sőt, a bélflóra fokozott felborulása miatt még súlyosbítja is.
3,4-es voltam
Nem egyszerre. Az IBS az elsők között volt, amire gyanakodtak, az antibiotikumot csak pár hónapja kaptam.
Köszönöm a válaszaidat! Teljesen tanácstalan vagyok.
*4,5-ös
Ha 2 éve tart, akkor valóban valamilyen lelki oka lesz, vagy elnéztek valamit. Kolonoszópia, endoszkópia, vérvétel gondolom volt. Egy vérképet nehéz elnézni, viszont a másik kettőt már annál könnyebb. Lehet autoimmun is, ami minden tünetet magyaráz, még a progressziót is (Pl. colitis ulcerosa, Crohn stb.).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!