Bencze0825 kérdése:
Miert nem tudok normalisan jatszani a jatekal legalabb 100 videot megneztem de sehogy sem megy a jatek lassan egy fel-eve nem jutotam tovabb a hatos tanknal (T150=fullos) es idegesito! Ha valaki segitene? (es a szajszkepel is probalkoztam)
Figyelt kérdés
Angol betukel irok letszi a hejesirast hagyatok kritikan kivul.2015. júl. 8. 16:20
1/7 anonim válasza:
Hmm 6os Tank? T150? ez a WoT lessz?
az 1 szar játék elrontották mint az állat és sok a debil és még fejlődni is nehéz. keress mást
2/7 A kérdező kommentje:
Akor mijen jatekot ajanlasz mert egy baratomnal kiprobaltam a warthundrt es uggerzem abba jo vagyok de se a war thundrr se a world of warplanes,warships sem megy a gepeme. 8eves gepem van.
2015. júl. 9. 09:58
3/7 anonim válasza:
húúha nehéz ügy ha wotnál maradsz akkor csak szenvedni fogsz
Warthunder beállitásaiban pipáld ki az old video card supportot hátha ugy jobban fog futni mert az viszont überjó játék.
4/7 A kérdező kommentje:
Az mejik bealitasnal talalhato????
2015. júl. 9. 11:48
5/7 A kérdező kommentje:
most a repulos resz hogy nem pipaltam be az a bealitast amit mondtal ojan 5-10 fpsel megy.
2015. júl. 9. 11:50
6/7 A kérdező kommentje:
KB menyi fps-t javitana az a bealitas
2015. júl. 9. 11:54
7/7 A kérdező kommentje:
Megprobaltam de meg mindig csak 10-12 fps-vel megy!!!!
2015. júl. 9. 19:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!