Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Van,aki nem vette fel az...

Van,aki nem vette fel az oltást és nincs oltási igazolványa? Szerintetek örökre ez lesz,hogy az oltottak bárhová mehetnek,a nem oltottak meg nem?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 24. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
89%

Még nem vagyok oltva, és rosszul esik, hogy ugyanúgy büntiben vagyok, mintha nem is akarnék oltatni.

#6: A ruhát is felveszik, a vallást is, nemcsak azt, ami leesett a földre. Sőt, iskolába, egyetemre a diákokat is felveszik, meg a kezdő munkatársat is. Miért ne lehetne az oltást is felvenni?

2021. ápr. 24. 15:31
 12/15 A kérdező kommentje:
Engem az összes rosszul érint. Nemsoká hàzassági évfordulónk lesz a férjemmel,s most kénytelenek leszünk egy teraszos helyen megünnepelni,a bevált kis helyünk helyett...meg nem nézhetem meg a tevecsikót a vadasparkban...
2021. ápr. 24. 17:33
 13/15 anonim ***** válasza:

"Akik ezt meg fogják szívni, pont megint ezek a szolgáltatások lesznek"

Ezt hogy érted? A szolgáltatások csak nyernek vele. A kevés vendég még mindig több bevételt jelent mint a nulla vendég.

2021. ápr. 24. 17:38
 14/15 A kérdező kommentje:
6-os,"felvenni az oltást"; ez egy kifejezés..😅😄😃
2021. ápr. 25. 11:50
 15/15 anonim ***** válasza:

Remélem hogy nem sokáig marad ez így bár ha igen engem nagyon az se érdekel.Nekem alternatíva mindig lesz. Ha meg még sokáig megy még ez a szivatgatás akkor irány Svédország. Ott nincs korlátozás és oltáskampány.

Alternatíva mindig van.

Nem mehetek uszodába? Csak védettségi kártyával és maszkban, testhőmérsekletet mérve? Még jó hogy a szabad strandokhoz nem fog kelleni.Bár most lehet adtam nekik ötletet.

Szállodába se mehetek? Nem baj majd azok fognak jól járni aki mondjuk kiadja az ingatlanát pl. lakás, airbnb stb vagy azt mondjak rokon, barat az illeto s ugyanugy tud menni de en pl. pl. a lelemenyes emberek ha nagyon megaakarjak oldani pl. külföldön létezik olyan hogy ingatlancsere x időre kb. mint a Holiday cimű filmben. Ezt is elképzelhetőnek tartom. No ilyen esetben nyaralás megoldva.

Moziba se mehetek? Ha idaig tudtam várni van időm várni míg megjelenik dvd-n és megnézem otthon az ultra 4K hipi-szupi tvn.

Étterembe meg ritkán járok.

2021. máj. 8. 07:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!