Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Na ki fogja/ vagy már oltatta...

Na ki fogja/ vagy már oltatta be magát?

Figyelt kérdés
Ha igen, miért, és ha nem, miért döntött végül így? Kíváncsi vagyok ki hogy velekedik erről az egészről, mert már mindent mondanak. Az ember azt se tudja mit higyjen el és mit nem...

2021. ápr. 23. 20:01
 1/9 anonim ***** válasza:
21%
Nem oltatom be magam... hiszen abba is sokan belehaltak.
2021. ápr. 23. 20:08
 2/9 anonim ***** válasza:
81%
Anyukámékat már beoltották Pfizerrel és Sputnikkal. Semmi mellékhatásuk nem volt. Én be szeretném oltatni magam, mert valószínűleg ehhez kötik majd a külföldi vagy akár belföldi utazást, meccsre járást meg ilyen hétköznapi dolgokat, valamint a betegséget sem szeretném elkapni.
2021. ápr. 23. 20:09
 3/9 anonim ***** válasza:
82%
Megkaptam már az első Astrát. Voltak mellékhatásaim, de a covidhoz képest lényegtelenek. (Sok ismerősöm kapta el és lett nagyon beteg, párom nagymamája bele is halt sajnos)
2021. ápr. 23. 20:19
 4/9 anonim ***** válasza:
28%

Azok után, hogy ilyen gusztustalan módon megkülönböztetik az embereket, SOHA.

(OV mai nyilatkozata)

2021. ápr. 23. 20:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csakis saját magamból indulok ki: voltam covidos, kórházat is megjártam. 3 hétig voltam táppénzen vele, ebből másfél hetet megszenvedtem. Nem kaptam levegőt, úgy éreztem megfulladok. Én emiatt oltom be magam, hétfőn kapom. Nem akarok még egyszer így járni.

De nem tartok hegyi beszédet az oltás mellett, viszont cserébe engem se akarjon kioktatni senki azok közül, akik ellene vannak. Mindenki eltudja dönteni maga.

Például, egyik barátnőmnek az antigén tesztből derült ki, hogy beteg volt. Semmi tünetet nem észlelt magán. Nyilván, ő nem oltatja be magát mert covid alatt is semmi (vagy szinte semmi) baja volt.

A családomban mindenkit beoltottak már legalább egyszer, pedig egyedül én voltam koronás.

Szóval, én is ennyit tudok erről mondani, hogy ki így, ki úgy.

2021. ápr. 23. 20:32
 6/9 anonim ***** válasza:
90%

Szia!

Egyetértek az #5-ös válaszolóval.

Hétfőn kaptunk a férjemmel Pfizert, már vártuk.

Novemberben voltunk covidosak,nem túl erős tünetekkel,de utána elég rosszul voltunk szövődményekkel.

Viszont rossz hír az, hogy el lehet kapni többször,és nem biztos hogy a későbbiekben is enyhe lefolyású lesz.

Az ismeretségi körömben volt olyan fiatal idősgondozó lány, akin kétszer átment a covid enyhén,harmadjára viszont lélegeztetőn volt sokáig. (ez még januárban volt,oltás nélkül.Azóta meggyógyult.)

Én bevallom egó vagyok.Magam miatt oltatok.Nem érdekel más.Mindenki felnőtt, vigyázzon magára ahogy tud.

2021. ápr. 23. 20:42
 7/9 A kérdező kommentje:

#5 teljesen igazad van en is pontosan így gondolom, ez is olyasmi mint a politika, senki ne akarja a másikra rátukmálni a saját veleményét, mindenki el tudja dönteni, hogy mit tart jónak, és el kene fogadni mindneki veleményét. Szerintem ez most egy olyan helyzet, hogy nem igazán lehet tudni, mi a jo es mi nem, ezért mindenki saját belátása szerint cselekszik.

#4 tenyleg nevetséges amit csinálnak. Volt erre egy jó példa: buszra szállsz ott van oltással rendelkező és a nélküli, be mész etterembe, oké, ott mindenki oltva van, utána megint buszra szállsz, vagy csak be mész a munkahelyedre, szintén mindenki vegyesen, oltott és nem oltott. Ebből is látszik, milyen értelmetlen ez az egész.

2021. ápr. 23. 21:34
 8/9 anonim ***** válasza:
25%

Nem, sajnos ez már nem a nevetséges kategória...

4.

2021. ápr. 23. 21:36
 9/9 anonim válasza:
49%
Kényszerítik, szóval: SOHA!!!!!!!
2021. ápr. 25. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!