Oltatta már be valaki úgy magát hogy egy kicsit gennyes volt a torka?
Regisztrálni szeretnék és minél előbb oltakozni. 22hezes terhes vagyok és havi 2x járok sztkba és ezen felül ugye havi 1x védőnőhöz. A férjem kamionos. Van alap betegségem is és jó lenne minél előbb túlesni rajta.
De minden tavasszal így járok. Begyulladt a fülem és utána hetekig szenvedek az orr és torok közötti váladékkal, ami csak reggel felkelésnél van napközben nincs. Most is így jártam. Dokim írt Zinnatot a fülemre 2hete. De a váladékozás most is kijött.
Szóval így is beoltanának? Lenne valami probléma?
"így is beoltanának? Lenne valami probléma?"
Tényleg képes lennél kósza hozzászólókra bízni ennek az eldöntését? Majd az oltó orvos megmondja, hogy mi legyen.
Nem nem rátok bízom. De amíg nem tudok a háziorvossal beszélni addig a kíváncsiságot hajt.
2es. Nem tudom honnan ered így lényegében azt sem mi az. Váladék genny nekem egyre megy most tudom hogy nem a legjobb de a fő kérdésem azokhoz szól akik oltottak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!