12hetes kismama vagyok. Tegnap szólt a házi orvosom hogy oltsassam be magam influenza ellen. Valaki oltatta már be magát? Van valami hátránya?!
És ugan miért ne?
Én évek óta megkapom az oltást minden ősz végén, és még a hétköznapi nátha is elkerül, ami előtte elég gyakori volt, mert emberekkel kell érintkeznem a munkám során.
Vannak, akik a sátán művét látják a vakcinában, ők biztos szívtak valamit.
2. vagyok, én is szedek vitamint, de sz.rt nem érek vele, csak hízok tőle. Náthát ugyanúgy kaptam mellettük. Viszont az oltás bejött.
Na, akkor melyikünknek van igaza?
Két tök személyes vélemény ütközik, annyi különbséggel, hogy vannak konteó-agyúak, meg olyanok, akik nem látják a legutolsó taknyos zsepiben is az illuminátusokat.
2. vagyok
Két éve várandósan kaptam meg, attól se lett semmi bajom. Most nem várok babát.
Eszerint ez a rend, hogy a harmadik hónap után javasolt az influenza oltás, addig meg nem, szóval annyira nem meglepő. Egyébként azt írja, hogy nem jelent különösebb veszélyt egy influenza fertőzés a magzatra, csak akkor, ha magas lázzal jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!