13,4 vércukorszint mennyire magas éhgyomorra? Még sosem volt ennyi, általában max 6,5 volt. Orvosi laborból van most ez az érték. Nem vagyok cukorbeteg.
Figyelt kérdés
2021. ápr. 22. 23:10
1/7 anonim válasza:
Eléggé magas.
Gondolom megpróbálják majd beállítani.
2/7 A kérdező kommentje:
De mitől lehet ilyen magas? Daganatos beteg vagyok, ma kaptam infúziót is, a Nátrium szint alacsonyabb volt. Lehet köze a magasabb glükoznak a nátriumhiányhoz?
2021. ápr. 22. 23:18
3/7 anonim válasza:
Sajnos nem tudom, az orvosod majd biztos segít.
Esetleg holnap hívd fel a háziorvosod, hátha tud valamit mondani.
Jobbulást kívánok!:)
4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2021. ápr. 22. 23:35
5/7 A kérdező kommentje:
Csak okulásként ha másnak hasznos lehet, a vérvétel előtt beadott infúzió emelte meg a vér cukorszintet.
2021. ápr. 23. 16:45
6/7 anonim válasza:
Ezt azért meg kéne nézetni, stb, ugyanis 13,4-es érték igazából önmagában eléggé diabetes-re utal. A protokollok szerint 10 feletti vércukor a mérés összes körülményétől függetlenül (tehát függetlenül attól, hogy éhgyomor, vagy nem éhgyomor, napszaktól, és egyáltalán, mindentől függetlenül) elegendő a diabetes diagnózisának felállítására. Mondjuk ha kaptál valamilyen cukoroldat infúziót, akkor az árnyalja a helyzetet, nem mondom, hogy biztos diabetes-es vagy ettől, de azért ennek utána kéne menned.
7/7 A kérdező kommentje:
Az orvos mondta h az infúziótól volt. Neki hiszek.
2021. ápr. 24. 19:27
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!